Ακόμα ένα διαζύγιο για τον αδερφό της πριγκίπισσας Diana! Τι αποκάλυψε ο ίδιος με θλίψη

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα διαζύγιο για τον αδερφό της πριγκίπισσας Diana! Τι αποκάλυψε ο ίδιος με θλίψη
GRANTHAM, UNITED KINGDOM - JUNE 09: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 48 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Earl Charles Spencer and his heavily pregnant wife Karen Spencer attend the wedding of Emily McCorquodale and James Hutt at The Church of St Andrew and St Mary, Stoke Rochford on June 9, 2012 in Grantham, England. (Photo by Indigo/Getty Images) 2012 Indigo

Ο Charles Spencer, το «κόκκινο πανί» για το Παλάτι, επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Karen Gordon.

Με εξαιρετική θλίψη, βο 59χρονος αδερφός της πριγκίπισσας Diana αποκάλυψε τον χωρισμό του από την δούκισσα του Karen Gordon με την οποία παντρεύτηκε το 2011.

Μιλώντας στη Mail On Sunday, ο αδερφός της Lady Di εξήγησε:

«Θέλω να αφιερώσω τον εαυτό μου σε όλα μου τα παιδιά και στα εγγόνια μου και εύχομαι στην Karen κάθε ευτυχία για το μέλλον».

Οι φήμες θέλουν τον γάμο του ζευγαριού να πέρασε από 40 κείμενα μετά την εξομολόγηση για την κακοποίσ που υποστήριξε πως υπέστη ο Charles στο σχολείο. Το διαζύγιο ανακοινώθηκε λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της Karen στο Βανκούβερ του Καναδά όπου βρίσκεται και η πρώην του Spencer.

«Ο πατέρας μου πέθανε σήμερα μετά από μια μακρά μάχη με το Αλτσχάιμερ», μοιράστηκε στα social media η Karen και συμπλήρωσε:

«Ήμουν χαρούμενη που βρέθηκα εκεί για να υποστηρίξω τη μητέρα και τον αδερφό μου που έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος όσον αφορά τη φροντίδα του πατέρα μου εδώ στο νησί του Βανκούβερ».

Η 51χρονη Καναδή παντρεύτηκε τον Charles στο πατρικό της Diana, Althorp, όπου έχει ταφεί και η Diana και ζούσε εκεί από το 2011 ενώ ήταν ζευγάρι με τον αδερφό της Diana από το 2010 οπότε και γνωρίστηκαν στο Los Angeles.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, το 2012, την Lady Charlotte Diana Spencer, ενώ η Karen έχει δύο ακόμα κόρες, την Emma και Kate από τον γάμο της με τον Mark Gordon με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1997 ως το 2003.

Ο Charles έχει αποκτήσει την Lady Kitty Spencer, τα δίδυμα Eliza και Amelia Spencer και Louis Spencer, με την πρώην του Victoria Aitkin ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά ακόμα, τον Edmund και τη Lara, με τη δεύτερη σύζυγό του Caroline Freud.

Ο αδερφός της Diana πήγε στην κηδεία της βασίλισσας αλλά μετά τον επικήδειο του 1997 ήταν τολμηρός

Όταν ο Charles έμαθε τα νέα για την αδερφή του

«Ήμουν στο Cape Town με τα 4 παιδιά μου, ήμασταν οι 5 μας στο σπίτι και το τηλέφωνο χτύπησε πολύ νωρίς το πρωί. Και τότε κάποιος από την οικία μου στην Αγγλία είπε 'Κοιτάξτε, έχω άσχημα νέα. Φαίνεται πως η αδερφή σας και ο Dodi Fayed ήταν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι».

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana αποκάλυψε ότι οι παραγωγοί της σειράς Crown τον πλησίασαν και του ζήτησαν βοήθεια για τα γυρίσματα του δράματος του Netflix, όμως, εκείνος αρνήθηκε.

Μπορεί η σειρά να είχε τεράστιο φανατικό κοινό ωστόσο ο Charles Spencer προβληματίστηκε για το πόσο ο κόσμος θα θεωρήσει ως αληθινά γεγονότα κάποιες ανακρίβειες της σειράς. Όπως ο ίδιος εξήγησε, η ομάδα παραγωγής της σειράς τον ρώτησε αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για γυρίσματα το πατρικό σπίτι τους, το Althorp House, όπου μεγάλωσε η Diana, εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά και φυσικά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

«Υπάρχει κάτι που με ανησυχεί. Στην πραγματικότητα, οι συντελεστές του Crown με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να κάνουν γυρίσματα στο Althorp και προφανώς είπα όχι. Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ότι οι άνθρωποι βλέπουν ένα πρόγραμμα σαν αυτό και ξεχνούν ότι είναι μυθοπλασία. Υποθέτουν, ειδικά οι ξένοι, πολλοί Αμερικανοί μου λένε ότι παρακολουθούν το The Crown σαν να είναι ένα μάθημα ιστορίας. Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει», είχε πει ο Charles ο οποίος πάντα μιλάει για τους ανιψιούς του Harry και William κι είχε στείλει ευχές και στην Κate Middleton.

Ο Charles είχε πει πως είναι καθήκον του να προστατεύει την κληρονομιά της αδελφής του:

«Νομίζω ότι είναι καθήκον μου να την υποστηρίζω όταν μπορώ. Όταν πέθανε η αδελφή μου με άφησε πίσω της ως φύλακα των γιων της, οπότε αισθάνομαι ότι μου είχε εμπιστοσύνη. Και μεγαλώσαμε μαζί, ξέρετε αν μεγαλώνεις μαζί με κάποιον μένει για πάντα αυτό το άτομο που ήξερες, όσο κι αν αλλάξει στην πορεία.Οπότε, αισθάνομαι ότι οφείλω να τιμήσω τη μνήμη της», πρόσθεσε ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana.