Καρολίνα Πελενδρίτου: Το νέο χρυσό μετάλλιο και ο μεγάλος έρωτας με τον sportscaster σύζυγό της

Καρολίνα Πελενδρίτου: Το νέο χρυσό μετάλλιο και ο μεγάλος έρωτας με τον sportscaster σύζυγό της
NDP

Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους είναι ο ορισμός του #home_goals σύμφωνα με τους followers τους. 

Μία πολύ σημαντική διάκριση πρόσθεσε η Καρολίνα Πελενδρίτου στο βιογραφικό της, καθώς η Κύπρια παραολυμπιονίκης της κολύμβησης έγινε πρωταθλήτρια κόσμου για τέταρτη φορά στη σταδιοδρομία της.

Η 35χρονη αθλήτρια κέρδισε τα 50 μ. ελεύθερο της κατηγορίας S11 με επίδοση 29.61 και θα επιστρέψει από τη Μαδέιρα με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της. Μάλιστα, κατέρριψε το ρεκόρ Ευρώπης στην προκριματική σειρά με χρόνο 29.58.

https://www.instagram.com/p/Cev3FsYFg-f

Θυμίζουμε, πως στους Αγώνες του Τόκιο η Κύπρια πρωταθλήτρια που έχει χάσει την όρασή της κατέκτησε το τρίτο χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της (στα 100μ πρόσθιο) και αναδείχθηκε Αθλήτρια της Χρονιάς στην πατρίδα της.

Η αθλήτρια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο πρόβλημα της υγείας της που ξεκίνησε στα 9 της χρόνια όταν και άρχισε να υποφέρει από έντονους πόνους, ενώ μέχρι τα 14 έγινε Βαλκανιονίκης στην κολύμβηση, την οποία ξεκίνησε για να βελτιώσει τη ζωή της. Στα 16 της έχασε την όρασή της, αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ τα όνειρά της ενώ και στην προσωπική της ζωή είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του δημοσιογράφου συζύγου της, Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Ο μεγάλος έρωτας με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου

Μαζί με τον σύζυγό της, τον sportscaster, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, και τα δύο Λαμπραντόρ τους, ζουν σε ένα πολύ cozy σπίτι το οποίο και στεγάζει την ευτυχία τους.

Για τον σύντροφο της ζωής της είχε πει κατά το παρελθόν σε τηλεοπτική της συνέντευξη:

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναπηρίας, δεν είναι και για τον άλλον εύκολο να το αποδεχτεί. Παίζει ρόλο πόσο έχεις συμβιβαστεί εσύ με το πρόβλημά σου(...)Με τον Δημήτρη η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής και νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Σεβόμαστε ο ένας τη ζωή του άλλου. Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις μία ισορροπία μέσα από όλη αυτή την κατάσταση».

Πίσω στο σπίτι τους, και στον χώρο επικρατεί το ξύλο, το λευκό, τα βιβλία και οι πίνακες. Ακολουθούν κάποια πλάνα:

https://www.instagram.com/p/CX6kyj3NktU
https://www.instagram.com/p/CZ9kDCiNFXw
https://www.instagram.com/p/CdiHD5xtvGd
https://www.instagram.com/p/CeYwS5_KmtD
https://www.instagram.com/p/CazIMo4t_Yk
https://www.instagram.com/p/BryBq2_lsHc