5 μυστικά που θα κάνουν το μπάνιο να μυρίζει καλοκαίρι

5 μυστικά που θα κάνουν το μπάνιο να μυρίζει καλοκαίρι

Εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρείς ένα ευχάριστο άρωμα στον χώρο σου.

Tο μπάνιο είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού και ταυτόχρονα ένα από τα μέρη που συγκεντρώνουν τις περισσότερες δυσάρεστες μυρωδιές. Η υγρασία και τα νερά, σε συνδυασμό πάντα με ξεχασμένα αντικείμενα ή απορρίματα, δημιουργούν ένα δύσοσμο περιβάλλον.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη εάν το μπάνιο δεν διαθέτει εξαερισμό ή παράθυρο. Κάθε γυναίκα θέλει το σπίτι της να δείχνει καθαρό και να μυρίζει όμορφα, ψάχνοντας συχνά για εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις.

Tο TikTok hack που έχει γίνει viral για το πώς θα διατηρήσεις το αβοκάντο είναι άκρως επικίνδυνο

https://www.instagram.com/p/CeNqOKCjCUq

5 μυστικά για να μυρίζει πάντα όμορφα το μπάνιο σου

1) Πρόσθεσε ένα ευχάριστο άρωμα στο ρολό χαρτί υγείας

Σύμφωνα με το Tom’s Guide, ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα είναι να προσθέσεις μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου στο ρολό της τουαλέτας. Πάρε το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και τοποθέτησε το σταγονόμετρο στο εσωτερικό του ρολού. Στύψε μερικές σταγόνες στον πυρήνα από χαρτόνι, περίστρεψε το ρολό χαρτιού υγείας για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα. Κάθε φορά που εσύ ή ένας καλεσμένος χρησιμοποιείτε το χαρτί υγείας, θα αναδύεται μια ευχάριστη μυρωδιά.

2) Φρέσκαρε το βουρτσάκι της τουαλέτας

Το βουρτσάκι της τουαλέτας είναι συχνά η αιτία για πολλές άσχημες μυρωδιές που υπάρχουν στο μπάνιο. Μετά από κάθε χρήση ψέκασε την βούρτσα με ένα προϊόν καθαρισμού το οποίο θα περιέχει ένα ευχάριστο άρωμα. Αυτό θα βοηθήσει στην απολύμανση της βούρτσας και θα εμποδίσει να δημιουργηθούν δυσάρεστες οσμές.

3) Επένδυσε σε ένα αποσμητικό μπάνιου

Στην αγορά θα βρεις πολλά, διαφορετικά αρώματα, διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου DIY αρωματικό σπρέι χώρου.

4) Ψέκασε την κουρτίνα του μπάνιου

Μπορεί να μην το γνωρίζεις αλλά ένας από τους πιο βασικούς λόγους που το μπάνιο σου μυρίζει μούχλα είναι η κουρτίνα της ντουζιέρας. Μετά από κάθε ντους, καθάρισε καλά την κουρτίνα με σαπούνι και νερό και ψέκασε ένα αρωματικό σπρέι.

5) Άλλαζε συχνά τις πετσέτες και τα πατάκια

Οι πετσέτες και τα χαλάκια μπάνιου λερώνονται γρήγορα και επίσης συγκεντρώνουν άσχημες μυρωδιές στο υλικό τους. Για να αποτρέψεις τις δυσάρεστες οσμές άλλαζε τις πετσέτες και τα πατάκια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com