Την ώρα που η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στα MAD VMA πήραμε κάποιες ιδέες deco από το σπίτι της

Την ώρα που η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στα MAD VMA πήραμε κάποιες ιδέες deco από το σπίτι της
NDP

«Γυναίκες ενωμένες ποτέ νικημένες. Κορίτσια πάνω τους», μας είπε η Κατερίνα και μας κίνησε την περιέργεια να ρίξουμε μια ματιά στο παραδοσιακό σπίτι της. 

 

Και ναι: ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards επέστρεψαν για 19η χρονιά σήμερα Τετάρτη (22/6). Βραβεύσεις με απονεμητές-«έκπληξη», αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής θα απογειώσουν το κοινό αυτή την ώρα, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, τα MAD VMA 2022 κάνουν πιο «ηχηρή» από ποτέ την παρουσία τους με πρόσωπα που έχουν πολλά να δώσουν εντός και εκτός σκηνής.

Σε αυτό το πλαίσιο της ενδυνάμωσης και καλύπτοντας από κοντά το μουσικό event, πετύχαμε την Κατερίνα Στικούδη, η οποία και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του Queen.gr.

Κατερίνα Στικούδη x Queen.gr

«Γυναίκες ενωμένες ποτέ νικημένες. Κορίτσια πάνω τους».

Την ώρα που εκείνη είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, εμείς κάναμε μια βόλτα στο σπίτι της το οποίο και είναι ένας ύμνος στα 90s και την παράδοση.

https://www.instagram.com/p/CdSftUDNm1b

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Dj Rico (Βαγγέλης Σερίφης) παντρεύτηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα καθώς είναι μαζί πάνω από μία δεκαετία. Μάλιστα, από την αρχή της σχέσης τους συγκατοικούν και το παραδοσιακό σπίτι τους είναι αυτό που στεγάζει την ευτυχία τους. Νέα προσθήκη σε αυτό, τα πολλά παιχνίδια του ενός έτους γιου τους, Βύρωνα.

https://www.instagram.com/p/Cbkdq8NgM3y

Τρέφοντας μια μεγάλη αγάπη για τη μουσική, τα βιβλία, τα βινύλια αλλά και άλλα υλικά που συνθέτουν τη φιλοσοφία τους, η τραγουδίστρια περνά πολλές ώρες στο αγαπημένο της σημείο που δεν είναι άλλο από το πιάνο.

https://www.instagram.com/p/Cae2FibA4NX

Εμείς «μπήκαμε» στο χώρο που στεγάζεται η ευτυχία τους με αφορμή τον μουσικό θεσμό και ακολουθούν κάποια υπέροχα πλάνα όπως τα έχει αναρτήσει η ίδια η Κατερίνα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWss5TAAgCj