MAD VMA 2022: Η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει ευτυχισμένη που γνώρισε τον Mad Clip - Η μεγάλη διάκριση

MAD VMA 2022: Η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει ευτυχισμένη που γνώρισε τον Mad Clip - Η μεγάλη διάκριση

Ο Mad Clip ήταν πιο παρών από παρών στη μουσική σκηνή των «Mad Video Music Awards 2022».

Ο Mad Clip «έφυγε» τη δεύτερη μέρα του περασμένου Σεπτέμβρη. Ο Mad Clip ήταν πιο παρών από παρών στη μουσική σκηνή των «Mad Video Music Awards 2022». Εκπρόσωπός του ήταν η γυναίκα με την οποία μοιραζόταν πολλά. Αφενός γονείς, αφετέρου την αγάπη για τη μουσική. Η αδερφή του ράπερ ανέβηκε στο stage ούσα πια τραγουδίστρια και η ίδια. Όπως σίγουρα ήδη θα γνωρίζεις, η Άσπα αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του αιώνια ονειροπόλου και αθεράπευτα στοχοπροσηλωμένου αδερφού της και να ασχοληθεί με το πάθος της.

Έκανε λοιπόν το ντεμπούτο της και μαζί με αυτό έκανε «στάχτη» και κάθε αμφιβολία σχετικά με το αν μπορεί να τα καταφέρει. Στην σκηνή των Mad Video Music Awards 2022 λοιπόν, που διεξήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, εμφανίστηκε και εκείνη.

Όταν λοιπόν έφτασε η στιγμή να απονεμηθεί το βραβείο για το καλύτερο video clip της χρονιάς, το χειροκρότημα ήταν ιδιαίτερα ηχηρό. Υποψήφια τραγούδια ήταν τα: «Δυνατά (τα τα τα)» από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, «Chinchilla» από τους Snik - FLY LO, «Αμαρτίες» από την Αναστασία, «NASA» από τους Saske – Rack, «Αεράκι (Το θηλυκό)» από την Ελένη Φουρέιρα, «Παλιόπαιδο» από τη Τζόζεφιν, «Για σένα» από τους Ήβη Αδάμου – Stavento, «Τελικά» από τους Κωνσταντίνο Αργυρό – Rack, «Τι φοβάσαι» από τον Light και «Μπορεί» από την Ελένη Φουρέιρα και τον Mad Clip.

Το καλύτερο video clip ήταν σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού των MVMA αυτό του τράπερ και της Beyoncé της Ευρώπης. Εκείνος λοιπόν, όπως κάθε αυθεντικός star, έλαμψε δια της απουσίας του. Το βραβείο παρέλαβε η καλή του φίλη και pop star, με την οποία πέρασε και το τελευταίο βράδυ πριν «φύγει», όταν βρέθηκαν μαζί σε γάμο κοινού φιλικού τους ζευγαριού. Στο πλευρό της η αδερφή του, Άσπα. Έλαβαν το πιο δυνατό χειροκρότημα, αφιέρωσαν το βραβείο στον «Super Trapper», μας συγκίνησαν και μας επιβεβαίωσαν ξανά ότι πεθαίνει κανείς μόνο όταν πάψουν να τον θυμούνται. «Μπορεί» να είχαν το καλύτερο video clip της χρονιάς, «Μπορεί» και να τις καμάρωνε από ψηλά ο Mad Clip.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Άσπα:

«Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Ελένη Φουρέιρα:

«Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».