MAD VMA 2022: Όλοι μιλάνε για το επικό reunion Γαρμπή - Κορομηλά μετά από 25 χρόνια

MAD VMA 2022: Όλοι μιλάνε για το επικό reunion Γαρμπή - Κορομηλά μετά από 25 χρόνια

Βέρες μπορεί να μην υπήρχαν, αλλά τα χειροκροτήματα ήταν εξίσου δυνατά.

Οι iconic τηλεοπτικές συναντήσεις των τελευταίων τηλεοπτικών σεζόν θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτή των Άννας Βίσση- Δέσποινας Βανδή (στην σκηνή του Just The 2 of Us και τον αέρα του Alpha) και ακόμη μία, που πραγματοποιήθηκε ενώπιον όσων βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουλίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Εκεί πραγματοποιήθηκε η απονομή των Mad Video Music Awards 2022 με παρουσιαστές τον Θέμη Γεωργαντά και την Κόνι Μεταξά.

Στην σκηνή λοιπόν συναντήθηκαν δύο γυναίκες που πριν από 25 χρόνια μας είχαν χαρίσει μια τηλεοπτική πρόταση γάμου. Την πρώτη μάλιστα που μεταδόθηκε ζωντανά από την ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τη Ρούλα Κορομηλά και την Καίτη Γαρμπή. Η πρώτη είχε «συνωμοτήσει» με τον Διονύση Σχοινά και διοργάνωσαν μαζί την απόλυτη έκπληξη, στον αέρα της εορταστικής εκπομπής της.

Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 όταν η συγκινημένη τραγουδίστρια ανάμεσα σε δάκρυα χαράς, χειροκροτήματα και φωνές είπε το «ναι» στον μέλλοντα σύζυγό της και πατέρα του γιου τους, Δημήτρη.

Σήμερα λοιπόν οι δύο κυρίες είπαν αμφότερες το «ναι» σε μια ακόμη τηλεοπτική συνάντηση και εμφανίστηκαν μαζί στο stage των βραβείων. Για την ακρίβεια, μόνο η Ρούλα Κορομηλά πήγε και πάλι προετοιμασμένη, αφού η Καίτη Γαρμπή δεν γνώριζε ποιος θα της απονέμει το «τιμητικό» βραβείο της. Βέρες μπορεί να μην υπήρχαν, αλλά τα χειροκροτήματα ήταν εξίσου δυνατά.

«Την ξεχωρίζω για το ήθος της, την ευγένειά της και τον άψογο χαρακτήρα της. Παλιότερα της είχα κάνει μια έκπληξη στον αέρα η οποία μας ακολουθεί ακόμη. Είχε ως αποτέλεσμα έναν γάμο που κρατάει για χρόνια και ένα υπέροχο παιδί» είπε η παρουσιάστρια και παρέδωσε το βραβείο στην «Καίτη της καρδιάς μας» όπως τη χαρακτήρισε. Εκείνη παρέλαβε το βραβείο της και καταχειροκροτήθηκε. «25 χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά.