Όχι μόνο το λευκό! 6 βερνίκια νυχιών που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου

Μαρία Ροδίτη
Όχι μόνο το λευκό! 6 βερνίκια νυχιών που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου
Instagram: @betina_goldstein

Shopping time και ήρθε η ώρα ν’ αποκτήσεις τα βερνίκια νυχιών που θα κολακεύσουν ακόμα περισσότερο τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Ένα από τα βασικά #goals του καλοκαιριού είναι το μαύρισμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι περισσότερες από τα μέσα της άνοιξης ξεκινάμε να χρησιμοποιούμε δειλά-δειλά το self tan, κάνουμε ηλιοθεραπεία στην παραλία τις μέρες με πολύ ήλιο και «παλεύουμε» για ένα ονειρεμένο σοκολατί χρώμα στην επιδερμίδα μας.

Και φτάνει, λοιπόν, η στιγμή που έχουμε πάρει χρωματάκι και φοράμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση τα καλοκαιρινά outfits μας. Θέλουμε, όμως, να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο αυτό το μαύρισμα που μετά από προσπάθεια καταφέραμε. Πώς γίνεται αυτό; Με συγκεκριμένες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών, φυσικά!

10 funky καλοκαιρινά βερνίκια που χρειάζεται ASAP το νεσεσέρ σου

Οι αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών που θ’ αναδείξουν το μαύρισμά σου

Λευκό (κλασικό κι αγαπημένο)

OPI_LEUKO.jpg

OPI - Alpine Snow

Στην ουσία, με το λευκό πετυχαίνεις την τέλεια αντίθεση, οπότε η μαυρισμένη επιδερμίδα σου φαίνεται ακόμα πιο μαυρισμένη.

Γαλάζιο

CHINA_GLAZE_GALAZIO.jpg

China Glaze - Hydangea Dangea

Το γαλάζιο κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας. Αν, όμως, έχεις πάρει χρωματάκι θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο sunkissed από ποτέ.

Nude – μπεζ

EXPRESSIE_NUDE.jpg

ESSIE, EXPRESSIE 60 BUNS UP

Μιλάμε για μια κάπως πιο ανοιχτή απόχρωση από τη σοκολατένια που έχει αποκτήσει η επιδερμίδα σου. Εκ πρώτης όψεως, μπορεί να σου φαίνεται ότι το μαύρισμά σου και αυτή η απόχρωση βερνικιού ανήκουν στην ίδια οικογένεια, όμως στην πραγματικότητα είναι αρκετά μακριά κι έτσι δημιουργούν μια πολύ ωραία αντίθεση.

Κίτρινο

CND_KITRINO.jpg

CND Vinylux - jellied

Είτε επιλέξεις την pastel, είτε τη φωτεινή εκδοχή του, το κίτρινο θα αναδείξει όσο δεν φαντάζεσαι το μαύρισμά σου.

Πορτοκαλί

KIKO_PORTOKALI.jpg

KIKO MILANO, NEW PERFECT GEL NAIL LACQUER, 30 MAGNETIC ORANGE-NEW!

Το πορτοκαλί είναι ένα από τα πιο hot color trends του καλοκαιριού και αναδεικνύει μοναδικά το μαύρισμα. Δεν γίνεται, λοιπόν, να το παραλείψεις στα καλοκαιρινά nail art σου.

Κοραλλί

KORRES_KORALLI.jpg

KORRES, GEL EFFECT NAIL COLOUR, 45 CORAL

Το κοραλλί περιέχει ζεστούς υποτόνους και είναι η τέλεια απόχρωση σε βερνίκι νυχιών για να αναδείξεις το μαύρισμά σου και τον τόνο επιδερμίδας σου.