Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει αφιλτράριστη και περήφανη με μαγιό & είναι υπέροχη

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει αφιλτράριστη και περήφανη με μαγιό & είναι υπέροχη
Instagram

«Θα παρακαλέσω όλες τις κυρίες να χαλαρώσουν λοιπόν. Μια ωραία μεγάλη με ρυτίδες είναι πολύ πιο ωραία από μια ωραία αρυτίδιαστη!», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. 

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση είναι οπωσδήποτε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Μάλιστα, για όσους την έχουν δει από κοντά, ξέρουν πως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή εκτός φακού. Για εμάς που την έχουμε δει να κυκλοφορεί αρκετά συχνά στο Κολωνάκι, τη θαυμάσαμε για πολλούς λόγους, όπως ακριβώς οφείλει να κάνει μια γυναίκα σε μια άλλη.

Η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, δεν αγαπάει ιδιαίτερα το μακιγιάζ ενώ γενικά δείχνει να είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τη φυσικότητα την οποία και προωθεί μέσα από τα social media. Με όπλο το χαμόγελο και την αυτοπεποίθησή της, έχει μοιράσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες της με μαγιό. Πλάνα τα οποία είναι αφιλτράριστα και δείχνουν το σώμα της ακριβώς όπως είναι.

https://www.instagram.com/p/Cd3aW6sIA8E

Πάνε χρόνια από τότε που η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποδέχθηκε απόλυτα την εικόνα της

Ήταν το 2013 όταν σε συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα μποτόξ που έχει κάνει και πως θέλει να μείνει με τις ρυτίδες της.

«Έχω κάνει και δεν μου πήγαινε καθόλου. Θα μείνω με τις ρυτίδες μου... Οι ρυτίδες μου είναι ό,τι πέρασα αλλά και όλη μου η γοητεία... Το είπε και μια γυναίκα που θαύμαζα πάρα πολύ και δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας, η Έλενα Ναθαναήλ. Δεν θα κάνω το χατίρι κανενός lifestyle και δεν θα μπω σε κανέναν φασισμό ότι όποια αφήνει τις ρυτίδες της χωρίς να κάνει μπότοξ είναι μπάζο! Θα παρακαλέσω όλες τις κυρίες να χαλαρώσουν λοιπόν. Μια ωραία μεγάλη με ρυτίδες είναι πολύ πιο ωραία από μια ωραία αρυτίδιαστη!», δήλωνε τότε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό "You " και αποδεικνύεται πως έχει κρατήσει την υπόσχεσή της.

https://www.instagram.com/p/Ce_fFOCIowU
https://www.instagram.com/p/CQBdxQEF9Om
https://www.instagram.com/p/CEOmsPFFjyb
https://www.instagram.com/p/CEJL9gtFrYQ
https://www.instagram.com/p/CEECcvWFQsH
https://www.instagram.com/p/CBIqaRQF4w7
https://www.instagram.com/p/B0OHZl6oQUJ
https://www.instagram.com/p/BnTXlQxjlaj

Γεννημένη στις 20 Ιουλίου 1967, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του πρώτου της τηλεοπτικού ρόλου, αυτού της γιατρού Λίλης, στη σειρά του Mega Channel Λαβ Σόρρυ τη σεζόν 1994-1995. Ακολούθησε ο ρόλος της Ρένας στη σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή όπου πρωταγωνίστησε από το 1997 μέχρι το 2000. Στη συνέχεια, ακολούθησαν διάφοροι επιτυχημένοι ρόλοι τόσο σε τηλεόραση όσο και στο θέατρο.