Η Victoria Beckham διοργάνωσε για τα γενέθλια της κόρης της ένα Prada party

Η Victoria Beckham διοργάνωσε για τα γενέθλια της κόρης της ένα Prada party

Η μικρή Harper Seven Beckham φόρεσε ένα σατέν μωβ φόρεμα και φαίνεται, ότι έχει πάρει από το στυλ της μαμάς της. 

Η κόρη της Victoria και του David Beckham είχε γενέθλια! Η μικρή Harper Seven έκλεισε τα 12... Έχει μπει και επίσημα πλέον στην εφηβεία και φαίνεται, ότι κάτι έχει αλλάξει στην εμφάνισή της. Fashionable items, μοδάτα νύχια και αξεσουάρ κοσμούν την κάθε της εμφάνιση. Και είναι απόλυτα λογικό γιατί με μητέρα τη Victoria Beckham,-μία από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου- η καλαισθησία είναι έμφυτη.

Η Victoria Beckham διοργάνωσε για τα 12α γενέθλια της κόρης της ένα Prada party! Πιο συγκεκριμένα στα Harrods, στο Λονδίνο, υπάρχει ένα caffè από τον γνωστό Ιταλικό οίκο, Prada. Εκεί όλοι η οικογένεια Beckham, μαζί με συγγενείς και φίλους μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μικρής Harper Seven. Η Harper Seven ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Η ίδια προτίμησε για τα γενέθλιά της ένα σατέν μωβ φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα, ενώ το συνδύασε με λευκά sneakers.

358376371_18380910697021416_4422563194392759517_n.jpg

@victoriabeckham

Τα μαλλιά της, όπως και της Victoria Beckham ήταν κάτω, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μία μπλε στραφταλιζέ τσάντα. Super iconic! Η τούρτα της Harper Seven ήταν ένα τεράστιο red velvet cake, το οποίο έγραφε «Happy 12th Birthday Harper» και ένα αστέρι στη μέση, εννοώντας ότι είναι η ίδια ένα αστέρι. Στις φωτογραφίες δεν φάνηκε ο Brooklyn και η Nicola, αλλά από τη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε η Victoria Beckham στο Instagram, φαίνεται, ότι και κάτι άλλο θα ακολουθήσει...

Η αποθέωση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το μήνυμα της κόρης της Μελίνας