Το ιδιαίτερο θεματικό πάρτι έκπληξη της Σίσσυς Χρηστίδου που οργάνωσαν ο αδερφός & οι φίλοι της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το ιδιαίτερο θεματικό πάρτι έκπληξη της Σίσσυς Χρηστίδου που οργάνωσαν ο αδερφός & οι φίλοι της

Συγγενείς και φίλοι της Σίσσυς Χρηστίδου της έκαναν δεύτερο πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της φορώντας όλοι λευκά, ενώ ο μπαμπάς της της ευχήθηκε δημόσια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε χθες τα γενέθλιά της και από το πρωί ξεκίνησαν οι εκπλήξεις γι' αυτήν. Αρχικά, την ώρα που βρισκόταν σε μια από τις τελευταίες πρόβες για το Χαμογέλα και πάλι! που κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, οι συνεργάτες της και η εταιρεία παραγωγής της έκαναν έκπληξη στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής με μια μεγάλη τούρτα και μια μεγάλη ανθοδέσμη.

Η ίδια συγκινήθηκε αρκετά, όπως είδαμε αργότερα από το βίντεο που δημοσίευσε στα social media της και τους ευχαρίστησε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

https://www.instagram.com/reel/CxFeGIAoSbJ/

Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελείωσαν εκεί για την παρουσιάστρια. Το βράδυ ο αδερφός της μαζί με τους φίλους της οργάνωσαν ένα δεύτερο πάρτι έκπληξη γι' αυτήν.

Όπως θα πρόσεξες στο βίντεο το συγκεκριμένο πάρτι, δεν ήταν ένα οποιοδήποτε πάρτι, αφού όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά ακολουθώντας τη μεγάλη τάση που θέλει το τελευταίο διάστημα τα πάρτι γενεθλίων να είναι θεματικά με κάποιο χρώμα και κυρίως το λευκό. Ένα αντίστοιχο πάρτι στα λευκά, άλλωστε είχαν κάνει άλλωστε, και ο σύζυγος της Καλομοίρας με τον κουμπάρο τους Δημήτρη Γιαννέτο για τα γενέθλιά τους τον Ιούλιο.

Έτσι, είδαμε τις καλεσμένες της Σίσσυς Χρηστίδου να φοράνε από λευκά φορέματα, όπως έκανε η Μαρία Κορινθίου μέχρι total white σετ με κάποιο λευκό τοπ και λευκό παντελόνι, όπως έκανε η Χριστίνα Κοντοβά. Και οι άντρες, όμως της παρέας, όπως θα δεις από τις φωτογραφίες πιο κάτω ακολούθησαν το λευκό dress code.

Στο σημείο του πάρτι την οδήγησαν οι γιοι της ενώ εκεί την υποδέχτηκε η βαφτιστήρα της Ada, με την παρουσιάστρια να μην πιστεύει στα μάτια της.

Και ο αδερφός της, όμως, ο Γιάννης Χρηστίδης, ο οποίος της έφτιαξε και την τούρτα ντύθηκε στα λευκά, ενώ είδαμε και την ανανεωμένη του εμφάνιση, αφού κούρεψε τα μαλλιά του, όπως είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πριν λίγες μέρες με χιουμοριστικό τρόπο.

Τα φετινά γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά για την 43χρονη πια Σίσσυ Χρηστίδου, όχι τόσο για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο όσο για το ότι πέρσι ήταν ακόμα πιο νωπή η απώλεια της μαμάς της. Και παρότι ο μπαμπάς της δεν ήταν στο πάρτι, της ευχήθηκε δημόσια, αφού έχει κι εκείνος προφίλ στο Instagram.

373465147_269957659223016_3947556038842166974_n.jpg