Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την εφηβεία της κόρης της Ισμήνης χωρίς να ωραιοποιεί τα πράγματα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την εφηβεία της κόρης της Ισμήνης χωρίς να ωραιοποιεί τα πράγματα
https://www.instagram.com/p/CWajzx9I30I/

Η εφηβεία δεν αποτελεί πρόκληση μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς και η Μαρία Κορινθίου μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς βιώνει μια μαμά τις αλλαγές στην κόρη της.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και μαζί έχουν αποκτήσει την 15χρονη σήμερα Ισμήνη, η οποία ακόμη αμφιταλαντεύεται για το τι επάγγελμα θα ακολουθήσει στο μέλλον, όπως και κάθε έφηβη και έφηβος.

Η Ισμήνη έχει ασχοληθεί με την υποκριτική - ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών της - συμμετέχοντας στο remake της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» το 2021. Η Μαρία Κορινθίου ήταν πολύ συγκινημένη για την προσπάθεια της κόρης της και είχε δημοσιεύσει τότε στον λογαριασμό της στο Instagam μια φωτογραφία της 15χρονης από τα γυρίσματα γράφοντας στην λεζάντα: «Και κάπως έτσι ξεκινάμε....και δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον, με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο, σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και εγώ και φυσικά σα μανούλα, μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, που ακολουθεί αυτά τα βήματα, τα ίδια βήματα της μαμάς και του μπαμπά πάνω στη τέχνη αυτή. Την τέχνη της υποκριτικής που είναι τόσο μα τόσο σπουδαία! Ισμηνού μου καλή αρχή, να γίνεις σπουδαία και τρανή. Σε αγαπώ τόσο πολύ, πάντα μα πάντα δίπλα σου!».

https://www.instagram.com/p/CLHeTBvp_oo/

Παρ' όλα αυτά, η ηθοποιός ανέφερε σήμερα στην εκπομπή Fay's Time, πως η κόρη της ενώ έδειχνε μέχρι πέρσι πως θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, έχει αρχίσει πια να σκέφτεται και το να γίνει δικηγόρος. Εκείνη και ο Γιάννης Αϊβάζης, πάντως θα είναι δίπλα της σε ό,τι κι αν αποφασίσει, όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς για την κόρη τους. Άλλωστε αυτό οφείλει να κάνει και κάθε γονιός για το παιδί του, να το στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η 15χρονη Ισμήνη Αϊβάζη κάνει καριέρα στο TikTok- Το viral video με τον μπαμπά της Γιάννη Αϊβάζη

mariakorinthiou_1623598326_2595253320902189958_30104534.jpg

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την εφηβεία και πώς βιώνει εκείνη τις αλλαγές της κόρης της

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι για τα «καλά» μέσα στην εφηβεία, αφού είναι πια 15 χρονών. Δεν βιώνει όμως, μόνο η Ισμήνη αλλαγές στη ζωή της αλλά και η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε με ειλικρίνεια για τα άγχη και τις ανησυχίες που έχει μια μητέρα βλέποντας τη μονάκριβη κόρη της να αλλάζει και να γίνεται από παιδί - γυναίκα.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είπε στην Φαίη Σκορδά για εκείνη και τη νέα φάση στην οικογένειά τους: «Εμένα μου πέφτει πιο πολύ βαρύ. Είναι μια απότομη αλλαγή (η εφηβεία) που δεν μπορούσα τελοσπάντων να την διαχειριστώ, με είχε κολλήσει στον τοίχο. Από εκεί που είναι κοριτσάκι και την έχεις στην αγκαλιά σου κι εξαρτάται 100% από σένα, ξαφνικά «Μαμά άσε με», «Μαμά κλείσε την πόρτα του δωματίου»...».

Η Ισμήνη είναι ήρεμη σε γενικές γραμμές, εγώ δεν είμαι. Φοβάμαι κιόλας. Τα ερεθίσματα είναι τελείως διαφορετικά απ' ότι ήταν στη δική μας γενιά. Έχουν αγριέψει λίγο τα πράγματα, ακούς διάφορα, ακούς πια μέχρι και στη διπλανή σου πόρτα, δεν υπάρχουν πια οι γειτονιές, δεν υποάρχουν πολλά πράγματα και είμαι λίγο σε επιφυλακή.

Και θα συμφωνήσουμε με την Μαρία Κορινθίου, αφού οι προκλήσεις τη σημερινή εποχή τόσο για κάποια γυναίκα όσο και γενικά για τον κάθε ένα έχουν αυξηθεί - τόσο από την άποψη της ασφάλειας όσο και από τα πρότυπα που προβάλλονται στα social media.

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε κι η ίδια, μετά τον πρώτο «αποχωρισμό» που υφίσταται ένας γονιός όταν το παιδί του πηγαίνει για πρώτη φορά στο σχολείο, η εφηβεία και η ανεξαρτησία που αποζητά στη συνέχεια ένα παιδί είναι κάτι απότομο κι ενδεχομένως αναγκαία «επίπονο» για εκείνον, αφού πρέπει να αποδεχτεί πως το έφηβο παιδί του πλέον «ανοίγει τα δικά του φτερά».

Αυτή ωστόσο, είναι και η μαγεία του να μεγαλώνεις ένα παιδί - να βλέπεις πως έχεις δημιουργήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά έναν άνθρωπο που μπορεί να πάρει μόνος του τη ζωή του στα χέρια του, αφού του έχεις δώσει πρώτα όλα τα εφόδια που θα χρειαστεί.

H Τik Toker Ισμήνη!

Η Ισμήνη Αϊβάζη πάντως μπορεί να έχει «απαγορεύσει» στους γονείς της - όπως δήλωσε η Μαρία Κορινθίου - να μιλούν για εκείνη στις συνεντεύξεις τους ή να δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες της, είναι ωστόσο πολύ ενεργή στο Tik Tok, όπως και τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία της, έχοντας μάλιστα στο προφίλ της περίπου 10.000 ακολούθους.

Η ίδια, λοιπόν, όπως μπορείς να δεις, μιας και το προφίλ της είναι «δημόσιο», επιλέγει να δημοσιεύει συνήθως βίντεο με την ίδια να τραγουδάει ή

να χορεύει με τις φίλες της δείχνοντάς μας παράλληλα και τα outfits που επιλέγουν πριν τις εξόδους τους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mariakorinthiou

Πηγή φωτογραφιών: @mariakorinthiou, @yannisaivazis