Η... άσχημη Κατερίνα Στικούδη, η γυμνή Mariah Carey και οι βουτιές της Τζούλιας

Η... άσχημη Κατερίνα Στικούδη, η γυμνή Mariah Carey και οι βουτιές της Τζούλιας

Παραλία, θάλασσα και selfie. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Δεν μπορούμε να πούμε. Ωραίες οι μόδες που έρχονται από το εξωτερικό. Οι περισσότερες, δηλαδή. Γιατί είναι και ορισμένες που καλύτερα να μην της μαθαίναμε ποτέ.

Σε αυτή ανήκει και η μόδα των grills - ξέρεις αυτές τις μασέλες κόσμημα που φοράνε οι διάσημοι για να τρομάζουν τα παιδάκια και να τρώνε όλο τους το φαγητό. Το είδα από τη Madonna μέχρι τη Rihanna και τώρα ήρθε και η στιγμή να τα φορέσει και η Κατερίνα Στικούδη.

Και φυσικά δεν μας κάνει καμιά εντύπωση, γιατί η τραγουδίστρια-μοντέλο-περσόνα-και ό,τι άλλο θέλεις έχει αποδείξει ότι λατρεύει τις μόδες, όσο κιτς κι αν είναι! Δεν θα κολλήσω εκεί. Αλλά όμως, οι 239 άνθρωποι που της έκαναν like στη φωτογραφία τι σκεφτόντουσαν; Και τι τους άρεσε δηλαδή;

Εκτός αν ήταν η οικογένεια της Στικούδη που πάτησε το like, για να μην νιώθει άσχημα το Κατερινάκι. Μεγάλο σόι τελικά έχει.

Η θερμοκρασία ανέβηκε και αρκετοί διάσημοι έχουν βγει στις θάλασες για βουτιές. Άρα μόνο λογικό είναι το θέμα: «Δεν θα πιστεύετε με τι μαγιό έκανε το πρώτο της μπάνιο η Τζούλια Αλεξανδράτου».

Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύουμε ότι έβαλε μαγιό! Α ρε Τζούλια, χάλασες και εσύ!

Πάντως δουλίτσα στο instagram τη περασμένη εβδομάδα είχε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Μέσ' στην καλή χαρά, έδειξε ότι είναι και μεσ' στο fit, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία της από την ώρα που έλιωνε στη γυμναστική.

Δηλαδή τέτοια εξαρτήματα, ούτε οι Ολυμπιονίκες. Μήπως η παρουσιάστρια να το ξανασκεφτεί, να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να το ρίξει στον αθλητισμό; Να γίνει γυμνάστρια; Κάτι μας λέει ότι θα της πηγαίνει περισσότερο.

Για όλους εμάς τους 30φεύγα που ζήσαμε live την επική τηλεοπτική περίοδο του «Μπέρβελι Χιλς», βάζαμε στοίχημα ότι πιο χάλια η Tori Spelling δεν μπορεί να παίξει. Άλλα τελικά ποτέ μην λες ποτέ.

Η ατάλαντη κόρη του γνωστού παραγωγού του Hollywood δεν είναι μόνο κακή στις ταινίες και στις σειρές, αλλά τελικά είναι και στο reality show. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο τελευταίο video που κυκλοφόρησε, όπου τη δείχνει να κλαίει έχοντας μάθει ότι ο άντρας της την απάτησε.

Ειλικρινά ποτέ δεν είχα δει ένα κέρατο να προσφέρει τόσο πολύ γέλιο. Εύγε, Tori, χαραμίζεσαι στο δράμα. Μόνο για κωμωδία κάνεις.

Χαμός σου λέει έχει γίνει στις ΗΠΑ, καθώς η Mariah Carey βγήκε στον δρόμο, αλλά ξέχασε να φορέσει εσώρουχο και οι παπαράτσι έκαναν πάρτι.

Τι σας κάνει εντύπωση; Νέο δίσκο έβγαλε το κορίτσι. Κάπως πρέπει να το πουλήσει. Και όχι, με τα κομμάτια που έχει το άλμπουμ αυτό είναι λίγο δύσκολο. Άρα; Φάτε μάτια ψάρια (και αγοράστε το δισκάκι).