Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκατοίκηση με τον Κωστή Μαραβέγια και η beauty routine της

Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκατοίκηση με τον Κωστή Μαραβέγια και η beauty routine της

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, και η Τόνια Σωτηροπούλου συνδέθηκαν στο Instagram του Queen και πραγματοποίησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια, λέγοντας ότι είναι μαζί εδώ και δυόμιση χρόνια, ενώ αυτό το διάστημα της καραντίνας περνούν πολύ καλά μαζί. «Η συγκατοίκηση είναι πολύ όμορφη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τόνια.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο Κωστής δεν τραγουδάει στο σπίτι, αλλά γράφει μόνο μουσική. Αυτό που την κέρδισε στον σύντροφό της ήταν το γεγονός ότι πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο, που έχει «φως» και είναι καλοπροαίρετος με όλους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε ότι εν μέσω εγκλεισμού γυμνάζεται πολύ κάνοντας spinning κατά βάση, πηγαίνει βόλτα το σκυλάκι της, ενώ κάνει καθημερινά διαλογισμό και μαγειρεύει.

Η όμορφη ηθοποιός είπε ότι είναι vegetarian, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας είναι vegan. Μάλιστα, εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια και κάνει και η ίδια vegan διατροφή.

Όσον αφορά την ομορφιά, η Τόνια αποκάλυψε ότι ασχολείται πολύ με την beauty routine και την επιδερμίδα της. Πλένει το πρωί το πρόσωπό της με σαπούνι που έχει έλαια, βάζει serum, κρέμα ημέρας και κρέμα ματιών. Αγαπά, επίσης, πολύ το gua sha μασάζ προσώπου, το οποίο κάνει με ειδικό roller τρεις φορές την εβδομάδα.

Η Τόνια μίλησε και για τα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε ότι στις 12 Μαρτίου θα ξεκινούσε γυρίσματα για μια ταινία, τα οποία ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πιθανότατα, όμως, θα ξεκινήσουν τέλη Ιουνίου. Άλλωστε, η ίδια λατρεύει το σινεμά, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι κάνει συζητήσεις για να συμμετάσχει την επόμενη σεζόν σε μια σειρά στην τηλεόραση, αλλά ακόμη δεν έχει ενημέρωση αν θα γίνει. Βέβαια, εξήγησε ότι ως τώρα δεν την έχουμε δει στην τηλεόραση, γιατί οι προτάσεις που της γίνοντας δεν την αντιπροσώπευαν.

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Έλλη Κοκκίνου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)