Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Έλλη Κοκκίνου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Έλλη Κοκκίνου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Έλλη Κοκκίνου.

Μετά από λίγες μέρες απουσίας από τα lives, ενόψει Πάσχα, η Δέσποινα Καμπούρη συναντήθηκε διαδικτυακά με την Έλλη Κοκκίνου και για ακόμη μια φορά παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον live στο Instagram του Queen.

Η Έλλη Κοκκίνου- γλυκιά, όπως πάντα- δε δίστασε να αποκαλύψει πολλά πράγματα για τα επαγγελματικά της, να μιλήσει για ομορφιά και διατροφή, αλλά και το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Κορωνοϊό.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια ξεκίνησε λέγοντας ότι κάνει εξαιρετικό μακιγιάζ και μόνη της, ενώ τα τελευταία έντεκα χρόνια είναι πολύ πειθαρχημένη με τη διατροφή που ακολουθεί. Η Έλλη δεν τρώει γλουτένη, γιατί πάσχει από άτυπη κοιλιοκάκη, πάθηση την οποία ανακάλυψε, επειδή είχε έντονη αναιμία και απίστευτο τυμπανισμό. Μάλιστα, όπως είπε, έκανε πολλές και ακριβές εξετάσεις μέχρι να βρει τι έχει.

Η Έλλη μίλησε και για τις μέρες της καραντίνας λόγω κορωνοϊού. Ειδικότερα, είπε ότι μαγειρεύει πολύ αυτό το διάστημα και μάλιστα έκανε για πρώτη φορά ψωμί, ενώ άνοιξε και φύλλο για πίτες. Επίσης, βλέπει πολύ Netflix και χαλαρώνει φτιάχνοντας παζλ με 3.000 κομμάτια. Ξεκουράζεται αρκετά αυτό το διάστημα, γιατί το είχε πολύ ανάγκη, αλλά -όπως εξομολογήθηκε- της έχει λείψει πολύ η δουλειά της και οι φίλοι της, τους οποίους ανυπομονεί να συναντήσει και να αγκαλιάσει.

Βέβαια, η Έλλη αποκάλυψε ότι δε θα βγει αμέσως μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, γιατί ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με την υγεία της. Όπως είπε, έχει βαρύ βρογχικό άσθμα.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της και το νέο της τραγούδι, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε χαρούμενη που έλαβε τόσο θετικά σχόλια από τον κόσμο. Η ίδια αποκάλυψε ότι για το συγκεκριμένο video clip επέλεξε ως παρτενέρ τον Σάββα Πούμπουρα, επειδή οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία.

Θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί στο μέλλον με τη Μαρινέλλα και τη Δήμητρα Γαλάνη, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία της για συνεργασία με το συγκρότημα «Μέλισσες». Όσον αφορά τον φετινό χειμώνα, η Έλλη αποκάλυψε ότι έχει κάνει μια κουβέντα για συνεργασία με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά ακόμα είναι νωρίς.

Τέλος, τόλμησε να αποκαλύψει ότι τα αγαπημένα της τραγούδια είναι τρία: «Κοσμοθεωρία», «Θα περιμένω» και «Λυπάμαι ειλικρινά».

Μπορείς να δεις όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου live στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη (video)