Σμαράγδα Καρύδη: Η ζωή με τον κορονοϊό, η δουλειά της και τα φετινά Χριστούγεννα (video)

Σμαράγδα Καρύδη: Η ζωή με τον κορονοϊό, η δουλειά της και τα φετινά Χριστούγεννα (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Σμαράγδα Καρύδη.

Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, υποδέχθηκε διαδικτυακά το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου τη Σμαράγδα Καρύδη σε ένα ακόμη live στο Instagram του Queen. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε το πώς βιώνει τη δεύτερη καραντίνα, για τη δουλειά της, τη ρουτίνα ομορφιάς της και τους ρόλους συναδέλφων της, που έχει αγαπήσει.

Αρχικά, η Σμαράγδα Καρύδη είπε πως αισθάνεται περίεργα σε αυτήν τη δεύτερη καραντίνα. Την πρώτη καραντίνα τη βίωσε αλλιώς, μιας και δεν ήξερε πώς ακριβώς θα είναι. Βέβαια, νιώθει ευγνώμων που έχει δουλειά στην τηλεόραση, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί της έχουν μείνει χωρίς εργασία και εκτός θεάτρου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν ντύνεται μέσα στο σπίτι και κυκλοφορεί με πιτζάμες ή φόρμες, ενώ έχει σταματήσει να γυμνάζεται γιατί βαριέται. Βέβαια, θέλει πολύ να ξεκινήσει και πάλι γυμναστική.

Μίλησε, όμως, και για τα Χριστούγεννα. Όπως είπε, δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στα Χριστούγεννα ποτέ, μιας και ήταν μια περίοδος με πολλή δουλειά για εκείνη στο θέατρο. Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Έχει ήδη φτιάξει μελομακάρονα, ετοιμάζεται να φτιάξει και δεύτερη δόση, ενώ θα κάνει και κουραμπιέδες. Η ίδια έχει αποφασίσει πως -λόγω κορονοϊού- θα περάσει αυτά τα Χριστούγεννα με τέσσερα-πέντε άτομα, τα οποία εμπιστεύεται μιας και προσέχει πάρα πολύ να μην κολλήσει Covid-19.

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε, ακόμη, αν έχει ζηλέψει ρόλους συναδέλφων της. Χαρακτηριστικά, είπε πως της άρεσε πολύ η Μαρία Καβογιάννη στη σειρά «Εγκλήματα», αλλά και η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο «Σ’ αγαπώ, μ’αγαπάς».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για την beauty routine της και εμείς καταλάβαμε γιατί έχει τόσο υπέροχο δέρμα. Η Σμαράγδα- όπως είπε- είναι μανιακή με τον καθαρισμό του προσώπου της. Δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ. Ξεβάφεται πάντα. Επιπροσθέτως, κάνει μάσκες ομορφιάς και βάζει κρέμες. Τέλος, δεν κάθεται καθόλου στον ήλιο μιας και στο παρελθόν εμφάνισε μια πανάδα στο μέτωπο και δε θα ήθελε να της ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Για να δεις και να ακούσεις όλη τη συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη, πάτα το play στο παρακάτω βίντεο και… απόλαυσε την όμορφη συζήτηση!

https://www.instagram.com/p/CIqwoGAAEmS

Διάβασε ακόμα: Δανάη Μπάρκα: Το ντεμπούτο στην τηλεόραση, το νέο hair look και ο κορονοϊός (video)