Βάσω Λασκαράκη: Η οικογενειακή ζωή, η παρουσίαση και τα επιχειρηματικά σχέδια (video)

Βάσω Λασκαράκη: Η οικογενειακή ζωή, η παρουσίαση και τα επιχειρηματικά σχέδια (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Βάσω Λασκαράκη.

Στο Instagram live του Queen αυτήν την εβδομάδα ήταν καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη. Η Δέσποινα Καμπούρη συνδέθηκε διαδικτυακά με την ηθοποιό και μας κράτησαν παρέα για μία ώρα περίπου κάνοντας μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλα.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την καθημερινότητά της στην καραντίνα με την κόρη της, Εύα. Όπως είπε, η κόρη της παρακολουθεί μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης και η ίδια είναι συνεχώς κοντά της για να τη βοηθάει όπου χρειαστεί. Ευτυχώς, φέτος δεν εργάζεται, οπότε και μπορεί να είναι μαζί με το παιδί της σε αυτήν τη δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους συνθήκη.

Μίλησε, όμως, και για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Η γλυκιά ηθοποιός αποκάλυψε πως ο άντρας της μαγειρεύει πολύ συχνά και φτιάχνει υπέροχα φαγητά και γλυκά. Και η ίδια, βέβαια, μαγειρεύει όσο πιο συχνά μπορεί.

Αυτήν την περίοδο της δεύτερης καραντίνας, η Βάσω αποκάλυψε πως δε γυμνάζεται καθόλου, ενώ είναι όλη μέρα με την πιτζάμα ή τη φόρμα. Η αλήθεια είναι πως- σύμφωνα με τα λεγόμενά της- έχει χαρεί και ζήσει πολλά χρόνια την καθημερινότητα με την πολλή περιποίηση, το μακιγιάζ, τα χτενίσματα και τα ωραία ρούχα λόγω της δουλειάς της, οπότε δεν την πειράζει αυτή η χαλαρότητα στο ντύσιμο.

Φυσικά, η Βάσω Λασκαράκη δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί, τόσο από τους θεατές του live όσο και από τη Δέσποινα Καμπούρη, για τη δουλειά της. Όπως είπε, «το Σόι» ήταν μια από τις αγαπημένες της δουλειές, μιας και πέρασε εξαιρετικά με όλους τους συντελεστές και έκανε και φιλίες. Αποκάλυψε, όμως, πως της έγινε στο παρελθόν πρόταση να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες», όμως, τελικά δεν προχώρησε η συζήτηση και τελικά την είδαμε στη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά». Σε αυτήν τη φάση, όπως εξομολογήθηκε, δεν της έχει λείψει η τηλεόραση και το γύρισμα. Της έχει λείψει αρκετά, όμως, το θέατρο και το σκέφτεται να επιστρέψει όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, ρώτησε τη Βάσω Λασκαράκη και για το αν θα ήθελε να αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας σε εκπομπή. Η ηθοποιός απάντησε πως δέχθηκε πολλές προτάσεις για τη φετινή σεζόν και μάλιστα ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσει, αλλά τελικά δεν έγινε. Παλιά την τρόμαζε αυτή η ιδέα, ενώ τώρα όχι. Προτεραιότητά της πάντα, βέβαια, είναι η υποκριτική.

Τέλος, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως της έχει περάσει από το μυαλό να κάνει ένα επιχειρηματικό βήμα. Έχει κάποια σχέδια, το επεξεργάζεται και όταν είναι σίγουρη και πάρει την απόφαση θα το ανακοινώσει.

Για να δεις όλη τη συνέντευξη πάτα το play και απλά απόλαυσε τη συζήτηση της Βάσως και της Δέσποινας.

https://www.instagram.com/p/CI8zO8OgOQI

Διάβασε ακόμα: Σμαράγδα Καρύδη: Η ζωή με τον κορονοϊό, η δουλειά της και τα φετινά Χριστούγεννα (video)