Στο κάτω κάτω της γραφής Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη έχουν τα παιδιά τους πάνω από όλα

Στο κάτω κάτω της γραφής Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη έχουν τα παιδιά τους πάνω από όλα

Οι οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά που απέκτησαν δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ. 

Τι κι αν άλλαξαν όλοι ουρανό… είναι όλοι πάντα μαζί. Τα παιδιά του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη είναι γεμάτα ζωντάνια και παρόλο που οι γονείς τους δεν είναι εδώ και χρόνια παντρεμένοι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι όλοι μαζί. Γι' αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο όμορφες στιγμές τους.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει νέα σχέδια για το μέλλον και οι δύο γιοι της είναι οι καλύτεροι supporters

Όλοι μαζί στο πέταγμά τους

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτηέμειναν μαζί 12 χρόνια και παρά το διαζύγιο, αυτό δεν τους εμποδίζει να εμφανίζονται μαζί οικογενειακώς. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα Βαρθακούρη, γνωστό με το καλλιτεχνικό του όνομα Good Job Nicky, και τον Μιχαήλ Βαρθακούρη. Ο Πάριος και η Αλιμπέρτη δεν βάζουν τη σχέση τους εμπόδιο, κρατάνε φιλικές σχέσεις και πάντα θα έχουν προτεραιότητα τα παιδιά τους.

parios-alimperth-paidia-07.jpg

Good Job Nicky - Το ταλεντάκι με το μπλε μαλλί και το μόνιμο χαμόγελο

Ο Νικόλας, ένας νέος ανερχόμενος 27χρονος καλλιτέχνης που το 2020 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το αγγλόφωνο ντεμπούτο του που έγινε viral και ακούσει στο όνομα "January 8th" που βγήκε από την Cobalt Music και μέσα σε δύο μέρες είχε πάνω από 400.000 views. Πολυσυζητημένος όσο ελάχιστοι νέοι καλλιτέχνες για όλους τους σωστούς λόγους, ο ταλαντούχος Νικόλας με τα μπλε μαλλιά και το ιδιαίτερο στιλ του, ακούει ως καλλιτέχνης στο όνομα Good Job Nicky και να κρίνουμε από το ντεμπούτο του, ίσως να έχουμε να κάνουμε να κάνουμε έναν αναζωογονητικά απολαυστικό ερμηνευτή.

"Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου", είχε δηλώσει παλαιότερα σε εμφάνισή του στην εκπομπή The 2Night Show."

https://www.instagram.com/p/CnMVLVeMga-

Μιχαήλ Βαρθακούρης - Στο μικρόφωνο απών, στον φακό παρών

Ο Μιχάηλ μπορεί να μην ακολούθησε τον δρόμο της μουσικής, αλλά η καλλιτεχνική φλέβα είναι σίγουρα μέσα του. Ασχολείται με ξενοδοχειακά διατηρώντας δικά του δωμάτια στην Πάρο, αλλά η 8η τέχνη είναι αυτήν που τον έχει τραβήξει περισσότερο. Έχοντας μια μεγάλη αγάπη (και μάλλον και ταλέντο) στη φωτογραφία, τον Αύγουστο που μας πέρασε πραγματοποίησε την δεύτερή του έκθεση στην Πάρο με τίτλο ONIrON, στα εγκαίνια της οποίας έδωσαν το παρόν ο αδερφός και η μητέρα του.

Η έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

"Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στη μητέρα μου για να τα ακούσω κι εγώ ο ίδιος. Είναι τρομερή φίλη η μαμά Σοφία. Ήταν πάντα τόσο αυστηρή, όσο έπρεπε. Για εμένα, ο Γιάννης και η Σοφία δεν είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο, τους είδα περισσότερο με τη ματιά ενός φαν" είχε πει παλαιότερα για τους γονείς του.

https://www.instagram.com/p/CnpG0qvMSX0

Όλες οι οικογενειακές στιγμές τους

Μια οικογένεια καλλιτεχνών που χαμογελάει αγκαλιασμένη και μοιράζεται τις στιγμές αυτές και στα social media. Χαρούμενοι και υπερήφανοι γονείς, γεμάτοι ζωντάνια και όρεξη για τη ζωή οι γιοι, χαρίζουν εικόνες που μας κάνουν να χαμογελάμε και να σκεφτόμαστε πως η οικογένεια, για όσους είναι τυχεροί, θα είναι πάντα εκεί δεμένη να στηρίζει και να μοιράζεται.