Ο λόγος που είμαι ενθουσιασμένη!

Κατερίνα Ευαγγελινού
Ο λόγος που είμαι ενθουσιασμένη!

Κάπως έτσι ξεκινάει ένας καινούργιος και διαφορετικός τρόπος που θα επικοινωνούμε από εδώ και στο εξής!

Για εσένα που ίσως δεν με γνωρίζεις και δεν με ακολουθείς στα social media, είμαι η Κατερίνα Ευαγγελινού καί θα με μάθεις μέσα από το blog μου στο Queen.



Σκέφτομαι (εδώ και ώρα για να είμαι ειλικρινής) τι να σου γράψω στο πρώτο μου κείμενο για να σε εντυπωσιάσω.

Τελικά, κατέληξα ότι προς το παρόν δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω από ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα τα λέμε μέσα από το KATtitude...γιατί έγινα και εγώ μια Queenette!!!



Εδώ και πολλά χρόνια, για την ακρίβεια τα τελευταία 15 της ζωής μου,

πέρα από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει επαγγελματικά, η μόδα παραμένει πάντα στην καθημερινότητα μου.Σε μικρότερη ηλικία έκανα συνεχώς ταξίδια και συμμετείχα σε επιδείξεις μόδας σχεδιαστών, ενώ τώρα την παρακολουθώ με μια άλλη ματιά.

Ταξιδεύω και παρακολουθώ τις επιδείξεις μόδας στα fashion weeks ως fashion blogger. Ομολογώ ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί πλέον γνωρίζω όλα τα στάδια που πρέπει να περάσουν για να φτάσει μια collection ενός brand να παρουσιαστεί στο κοινό.



Έτσι, είμαι εδώ για να σου γράφω με τον δικό μου τρόπο, να σου δίνω τις συμβουλές μου, να σου λέω τα μυστικά μου και να σου μεταφέρω όλα αυτά που συνεχώς μαθαίνω για την μόδα και ο,τι άλλο την πλαισιώνει κυρίως από τα ταξίδια που κάνω!



Ως γνήσια τοξοτίνα λατρεύω τα ταξίδια αλλά έχω πατήσει το pause, όπως όλοι μας άλλωστε, μέχρι να περάσουν οι μέρες της καραντίνας μας και να βγούμε πιο δυνατοί από όλο αυτό.



Επιστρέφω όμως και πάλι στο θέμα μας γιατί θα μοιράζομαι και αλλά μαζί σου!!

Θα σου εκμυστηρεύομαι μυστικά ομορφιάς και σίγουρα κάποια healthy tips μιας και δεν ξεχνώ τις σπουδές μου στην Διαιτολογία.

Απ´οτι κατάλαβες θα σε βομβαρδίσω με πληροφορίες!!!

Can’t wait!!! #KATtitude