Τotal Denim: Επέστρεψε δυναμικά και έγινε η Νο1 τάση της σεζόν

Κατερίνα Ευαγγελινού
Τotal Denim: Επέστρεψε δυναμικά και έγινε η Νο1 τάση της σεζόν

Σίγουρα το έχεις θαυμάσει σε εικόνες με street style και αναρωτιέσαι αν ήρθε για να μείνει. 

Εγώ είμαι εδώ για να σου βεβαιώσω ότι το denim επέστρεψε δυναμικά, κυριαρχεί σε όλα τα παγκόσμια brands και είναι η no1 τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Δεν αναφέρομαι μόνο στο jean παντελόνι το οποίο είναι ένα διαχρονικό και αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και της καθημερινότητας σου. Η τάση που κυριαρχεί την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι το total denim.

Μετά από 20 χρόνια ήρθε ξανά η στιγμή να απογειώσουμε το look μας με denim κομμάτια που μπορεί να έχουμε ξεχασμένα στη ντουλάπα μας πολλά χρόνια.

Η διαφοροποίηση στην επαναφορά του denim είναι ότι αυτή τη φορά θα το δούμε και σε office look οπότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα κομψό outfit από ένα jean σακάκι και ένα jean παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα look που να παραπέμπει σε vintage style τότε ένα denim jacket σε συνδυασμό με ένα mom fit jeans θα κάνει τη διαφορά.

Φυσικά, θα σου προτείνω και ένα denim jumpsuit για τις πρωινές και βραδινές εμφανίσεις σου.

Τέλος, εάν θέλεις να κάνεις τη διαφορά ολοκλήρωσε το outfit σου με μια denim τσάντα.

Όπως θα δεις στις εικόνες εγώ το έχω τιμήσει δεόντως το total denim look και δε γινόταν να μην στο προτείνω καθώς είναι η τάση που κυριαρχεί.

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram