Πρόσκληση σε γάμο ή βάπτιση; Αυτά είναι τα ωραιότερα σύνολα για το καλοκαίρι

Πρόσκληση σε γάμο ή βάπτιση; Αυτά είναι τα ωραιότερα σύνολα για το καλοκαίρι

Αυτή τη περίοδο δε θα μπορούσα να γράψω κάτι διαφορετικό από αυτό το κείμενο καθώς είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη πρόσκληση για κάποιο γάμο ή βάφτιση και δεν είσαι σίγουρη για το outfit το οποίο θα ήθελες να επιλέξεις.

Εγώ είμαι εδώ για να σου κάνω μερικές προτάσεις έτσι ώστε να σου δώσω ιδέες και να σε βοηθήσω στις εμφανίσεις σου!

Είχα ξανά γράψει ένα κείμενο με ίδιο θέμα πριν από αρκετούς μήνες, για τους γάμους και τις βαφτίσεις του φθινοπώρου. Τώρα οδεύουμε προς το καλοκαίρι οπότε η εμφάνιση πρέπει να είναι καλοκαιρινή. Αυτή τη φορά θα ήθελα να κάνω μερικές προτάσεις ακόμα και να προτείνω κάποια looks για όλες εσάς που θα γίνεται νονές ή θα βαφτίσετε το παιδάκι σας!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Για να επιλέξεις ένα outfit πρέπει να έχεις υπόψιν την τοποθεσία, αν θα γίνει στη πόλη ή στο νησί και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση ή ο γάμος. Φυσικά λαμβάνουμε πάντα υπόψιν και την διάθεση που έχουμε εκείνη την ημέρα.

Διάβασε επίσης:

Είσαι καλεσμένη σε Γάμο - Βάφτιση; Αυτό είναι το look που θα επιλέξεις!

Αν η βάφτιση ή ο γάμος πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες στη πόλη, σου προτείνω ένα midi μονόχρωμο ή floral φόρεμα με ένα ζευγάρι λιτά πέδιλα. Αν αγαπάς τα κοστούμια όπως εγώ, τότε σου προτείνω ένα κοστούμι σε λινό ύφασμα.

Για εσένα που είσαι τυχερή και θα ταξιδέψεις σε κάποιο νησί για να παρευρεθείς σε κάποιο από τα δύο σαφώς η διάθεση είναι λίγο πιο χαλαρή. Σου προτείνω ένα maxi αέρινο φόρεμα και ανάλογα την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η τελετή θα επιλέξεις ψηλοτάκουνα ή φλατ πέδιλα. Θα το εμπλουτίσεις με χρυσά κοσμήματα. Σε κάθε περίπτωση ένα mini clutch θα κάνει το look πιο κομψό και στιλάτο.

Όσο για σένα που θα γίνεις νονά ή θα βαφτίσεις το παιδάκι σου σίγουρα πρέπει να είσαι πιο εντυπωσιακή χωρίς να κάνεις υπερβολές στο styling. Σε αυτή τη περίπτωση δεν έχεις χρωματικούς περιορισμούς οπότε ένα λευκό φόρεμα όπως αυτά που σου προτείνω στις εικόνες θα είναι αυτό που χρειάζεσαι για την περίσταση καθώς όπως θα δεις έχουν κλειστό ντεκολτέ και θα σε βοηθήσουν στις κινήσεις με το παιδί. Εάν για πρακτικούς λόγους θέλεις να αποφύγεις το χρώμα της αγνότητας, το λευκό, τότε προτίμησε ένα φόρεμα σε μπεζ-χρυσό χρώμα. Άλλωστε αυτό που αναζητάς είναι άνεση, κομψότητα και λάμψη την οποία θα αναβαθμίσεις με χρυσά κοσμήματα και ίσως εάν έχεις επάνω πιασμένα τα μαλλιά σου θα σε κάνει να αισθανθείς πιο ασφαλής.

Σου έχω ετοιμάσει φωτογραφικό υλικό για να εμπνευστείς και περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram.