5 must-have κομμάτια που θα τα έχεις για πάντα στην γκαρνταρόμπα σου (part 1)

Κατερίνα Ευαγγελινού
5 must-have κομμάτια που θα τα έχεις για πάντα στην γκαρνταρόμπα σου (part 1)

Αναμφισβήτητα αυτά που σου προτείνω θα τα έχεις για πάντα, γιατί πρόκειται για τα απόλυτα διαχρονικά κομμάτια!




Είμαι σίγουρη ότι σε αυτή την περίοδο της ζωής σου έχεις αρκετό χρόνο να δεις τι χρειάζεσαι οπωσδήποτε στην καρνταρόμπα σου. Θέλω να σε προλάβω λίγο πριν ξεκαθαρίσεις τα ρούχα σου γιατί μπορεί να πετάξεις ή να δωρίσεις κάτι που σου είναι απαραίτητο, κάτι που θα σε βγάζει από την δύσκολη θέση όταν θα θες να ντυθείς γρήγορα και παράλληλα να είσαι stylish, ανεξάρτητα αν αλλάζουν οι τάσεις της μόδας.



Αναμφισβήτητα αυτά που σου προτείνω θα τα έχεις για πάντα, γιατί πρόκειται για τα απόλυτα διαχρονικά κομμάτια!



Στην περίπτωση που ήδη τα έχεις στην ντουλάπα σου, θα πρέπει να τα εκτιμήσεις λίγο παραπάνω. Εάν όμως δεν έχεις κάποιο από τα παρακάτω που αναφέρω πρέπει να το αποκτήσεις και να είσαι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να αγοράσεις κάτι ποιοτικό, γιατί όπως είπαμε θα το έχεις για πολλά χρόνια και θα δημιουργείς κομψά και stylish σύνολα όλες τις ώρες της ημέρας!



1.Jeans

Όλες μας έχουμε στην ντουλάπα μας όχι ένα, αλλά τρία-τέσσερα jeans.Είναι όμως κάποιο από αυτά το σωστό και διαχρονικό τζιν;

Πρέπει να σταματήσουμε (μαζί σου και εγώ) να σπαταλάμε συνεχώς χρήματα αγοράζοντας jeans που είναι στη μόδα μόνο για μια σεζόν.

Επέλεξε ένα τζιν σε σχετικά σκούρο μπλε χρώμα και στην γραμμή που κολακεύει το σώμα σου. Μπορείς να το φοράς όλες τις εποχές με το ανάλογο ντύσιμο στο επάνω μέρος. Με ένα πλεκτό ή ένα πουκάμισο που θα στο αναφέρω και πάλι στην συνέχεια.

Τα jeans δεν παθαίνουν τίποτα στο πέρασμα του χρόνου, ίσα-ίσα όταν αρχίσει και παίρνει vintage όψη θα είναι ακόμα πιο ωραίο!



2.Blazer

Το άκρως απαραίτητο κομμάτι της ντουλάπας σου! Αν ρίξεις μια ματιά στην σελίδα μου στο Instagram θα καταλάβεις ότι έχω μια αδυναμία στα Blazers και όχι άδικα! Είναι το κομμάτι που μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας και να είσαι κομψή!

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να μην μπορεί να συνδυαστεί με ένα basic blazer.Εντάξει, νομίζω ότι κατάλαβες πόσο απαραίτητο το θεωρώ!



evaggelinou style




3.Λευκό Πουκάμισο

Για να είμαι ειλικρινής, εάν άνοιγες την ντουλάπα μου πριν τρία χρόνια δεν θα έβρισκες ούτε ένα απλό κλασικό λευκό πουκάμισο. Αυτή την στιγμή όμως που σου γράφω σίγουρα θα βρεις δύο-τρία.

Προτείνω ένα αντρικό και φαρδύ λευκό πουκάμισο που τον χειμώνα μπορείς να το φορέσεις με ένα τζιν ή ένα δερμάτινο παντελόνι και κατευθείαν δημιουργείς ένα πιο κλασικό και chic look. Ενώ το καλοκαίρι μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με ένα σορτσάκι ή με μια μακρυά φούστα. Παρόλο που η μόδα συνεχώς αλλάζει αυτό είναι ένα κομμάτι που παραμένει πάντα σταθερό ακόμα και στην προτίμηση μεγάλων σχεδιαστών!



4.Δερμάτινο Jacket

Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι ένα καλό δερμάτινο jacket, με την κατάλληλη φροντίδα, μπορείς να το έχεις για πάρα πολλά χρόνια!

Είναι απαραίτητο κυρίως το φθινόπωρο και την άνοιξη που η θερμοκρασία έχει πολλές εναλλαγές. Είναι το κομμάτι που θα επιλέγεις πάντα να πάρεις μαζί σου στα ταξίδια γιατί δεν πιάνει πολύ χώρο στην βαλίτσα. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα καλό κλασικό παντελόνι, με jeans ή με ένα βραδινό φόρεμα για πιο ροκ διάθεση!



5.Μαύρο Παντελόνι

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τονίζω ότι το παντελόνι για να είναι διαχρονικό πρέπει να είναι μαύρο και κατά προτίμηση φαρδύ σε ίσια γραμμή έτσι ώστε να είναι στυλάτο και άνετο για να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα ακόμα και τις μέρες που το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη.

Νομίζω ότι αυτό είναι το κομμάτι που θα επιλέγεις πάντα όταν βιάζεσαι να ετοιμαστείς και δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις. Συχνό φαινόμενο σε όλες μας!!




P.S. Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου και μέσα από την σελίδα μου στο Instagram