Κυριακή του Πάσχα: Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου αφού #μένουμεσπίτι

Κατερίνα Ευαγγελινού
Κυριακή του Πάσχα: Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου αφού #μένουμεσπίτι
Μπορεί να #μένουμεσπίτι την Κυριακή του Πάσχα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας.



Κάπως έτσι θυμήθηκα την παιδική μας ηλικία, όταν δεν βγαίναμε έξω από το σπίτι, κάποιες φορές φορούσαμε τα ρούχα και τα παπούτσια της μητέρας μας και αυτό μας διασκέδαζε τόσο πολύ. Το κάναμε για να γελάσουμε και να περάσουμε καλά με κάποιο τρόπο μέσα στο σπίτι. Αυτό λοιπόν έχει ένα μεγάλο κοινό με αυτά που θα σου πω και θα το καταλάβεις στην συνέχεια.



Σου προτείνω να μην μείνεις με τις φόρμες σου και τελείως άβαφη όπως είμαστε τις περισσότερες μέρες της καραντίνας. Πίστεψε με, εάν φορέσεις κάτι απλό, αλλά λίγο πιο stylish και κάνεις ένα απαλό μακιγιάζ θα ανανεωθείς και σίγουρα θα ανεβεί η διάθεση σου. Μπορείς να το δεις σαν μια ευκαιρία! Άλλωστε το οφείλεις στον εαυτό σου!



Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Κυριακή του Πάσχα να ετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να επισκεφτούμε τους φίλους μας. Από τη στιγμή όμως που δε μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά φέτος εξαιτίας των συνθηκών, πρέπει να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας!



katerina evaggelinou 1




Θα σου δώσω συμβουλές και προτάσεις με σκοπό να σε παρακινήσω να λάμψεις με τον πιο απλό τρόπο γιατί δε πρέπει να ξεχνάς ότι είσαι γυναίκα! Οπότε, για την Κυριακή του Πάσχα σου προτείνω να επιλέξεις ένα outfit που σίγουρα θα σου επιτρέπει να κινείσαι άνετα μέσα στο σπίτι και παράλληλα να είναι κομψό και θηλυκό! Η θερμοκρασία έχει λίγο ανεβεί και αυτό μας βοηθάει να έχουμε περισσότερες επιλογές.



Μπορείς να επιλέξεις ένα πλεκτό pencil φόρεμα σε μαύρο χρώμα έτσι ώστε να μη διαγράφει με κάθε λεπτομέρεια το σώμα. Βασικό είναι να μην μας καταπιέζουν τα ρούχα μας, γιατί θα φάμε λίγο παραπάνω όπως συνηθίζουμε αυτή την ημέρα! Επίσης, μπορείς να κάνεις και ένα πιο casual look όπως ένα πλεκτό τοπ σε έντονες ή παστέλ αποχρώσεις, μιας και είναι αυτό που επιβάλουν οι τάσεις μόδας της Άνοιξης. Θα το ολοκληρώσεις με ένα baggy παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις!



Εάν είσαι από εκείνες που θες να κάνεις ένα πιο εντυπωσιακό look, σου προτείνω ένα κοστούμι και πάλι σε έντονο χρώμα γιατί και αυτό παίζει ρόλο στην διάθεση μας και στην ψυχολογία μας!



Όσο για το μακιγιάζ θα σου πω αυτό που θα κάνω και εγώ! Ένα πολύ απαλό σε γήινους τόνους έτσι ώστε να αναδειχτούν τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου σου!

Τέλος, μη ξεχνάς ότι το κάνεις για τον εαυτό σου, όπως έκανες όταν ήσουν μικρή κι ας έμενες μέσα στο σπίτι!



P.S. Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου και μέσα από την σελίδα μου στο Instagram