Τα 4 χρώματα που σίγουρα θα επιλέγεις για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Κατερίνα Ευαγγελινού
Τα 4 χρώματα που σίγουρα θα επιλέγεις για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Αν μου ζητήσεις να στα περιγράψω για να σε εμπνεύσω περισσότερο θα σου πω ότι είναι χρώματα λουλουδιών!


Ήρθε η στιγμή που μπορούμε να μιλήσουμε επίσημα για το καλοκαίρι! Εγώ είμαι εδώ για σένα, σου έχω μια λίστα με μόνο 4 χρώματα που πρέπει να επιλέγεις από τώρα και για όλο το καλοκαίρι!Έτσι θα δείχνεις ότι είσαι ενημερωμένη και είμαι σίγουρη ότι σου ταιριάζουν.

Στο λέω με σιγουριά γιατί πρόκειται για παστέλ και γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας. Θέλω να σε προλάβω πριν κάνεις τις καλοκαιρινές αγορές σου, ώστε να τα συμπεριλάβεις και αυτά στη δική σου λίστα!

Αν μου ζητήσεις να στα περιγράψω για να σε εμπνεύσω περισσότερο θα σου πω ότι είναι χρώματα λουλουδιών!

1.Θα ξεκινήσω από το must have χρώμα του φετινού καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το Λιλά! Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να επέλεγα αυτό το χρώμα παλαιότερα. Τώρα λοιπόν είναι η σεζόν του και μπορούμε να το απογειώσουμε σε όλα τα στυλ ντυσίματος.

2.Το επόμενο χρώμα που θα σου προτείνω είμαι σίγουρη ότι το αγαπάς και ότι έχεις κάποια κομμάτια με αυτό στην γκαρνταρόμπα σου!Σε ποια γυναίκα δε ταιριάζει το ανοιχτό Μπλε; Το χρώμα που έχει η θάλασσα και ο ουρανός! Εγώ θα σου προτείνω μια εναλλακτική επιλογή με αυτό το χρώμα ώστε να σε παροτρύνω να το δοκιμάσεις σε παντελόνι, γιατί τις περισσότερες φορές το επιλέγουμε σε τοπ ή φόρεμα!

3.Τώρα λοιπόν θα περάσουμε στο χρώμα της κομψότητας! Σε αυτό που για να δείξεις ακόμα πιο στυλάτη πρέπει να το φορέσεις total! Γιατί έτσι γίνεται το απόλυτο summer stylish look, με total white! Το λευκό είναι από τα διαχρονικά χρώματα για αυτό δεν γινόταν να μη το συμπεριλάβω στη λίστα μου!

4.Για το τέλος άφησα τους γήινους τόνους! Ένα χρώμα που έχει επανέλθει πολύ δυναμικά, το καφέ. Είναι το χρώμα της γης και για αυτό μας παρέχει άνεση.Μπορείς να το επιλέξεις σε πιο ανοιχτούς ή πιο σκούρους τόνους. Είμαι σίγουρη πως και αυτό θα γίνει από τα αγαπημένα σου!!

Μην ξεχνάς πως όλα πρέπει πάντα να τα προσαρμόζεις στο δικό σου στύλ!





Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram