Τα 3 must-have παπούτσια των διακοπών σου!

Κατερίνα Ευαγγελινού
Τα 3 must-have παπούτσια των διακοπών σου!

Εάν πλησιάζει η ώρα που θα ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου και σκέφτεσαι πως θα ταιριάξεις τα παπούτσια με τα σύνολα σου αλλά φυσικά δε θες να πάρεις πολλά πράγματα μαζί και συγκεκριμένα να μην κουβαλήσεις όλη την γκαρνταρόμπα, σου έχω τη λύση!

Αυτά τα τρία ζευγάρια παπούτσια είναι πασπαρτού, βολικά, κομψά και σίγουρα ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά outfits των διακοπών σου!

Φλάτ Σανδάλια

Ατελείωτα καλοκαίρια επιλέγουμε τα σανδάλια όλες τις ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις! Ένα μεγάλο θετικό τους είναι ότι, είναι βολικά όσες ώρες και αν τα φοράς.

Ένα ζευγάρι flat σανδάλια σου είναι απαραίτητο στις διακοπές. Προσωπικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει η βαλίτσα μου τουλάχιστον δυο σχέδια. Ακόμα κι αν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα ανάμεσα στα τρία παπούτσια που σου προτείνω, σίγουρα θα ήταν αυτό! Τα σανδάλια θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις!

Strappy Πέδιλα

Είναι διακριτικά, κομψά και θα σε κάνουν ακόμα πιο stylish. Παγκοσμίως είναι ένα από τα αγαπημένα μας trends. Μπορείς να τα φορέσεις με jeans για πιο casual look ή με ένα φόρεμα για πιο glamorous εμφανίσεις.

Εσπαντρίγιες

Η κλασική και διαχρονική αξία! Το καλοκαιρινό παπούτσι που τα συνδυάζει όλα. Στις προτείνω ανεπιφύλακτα για ένα night out που πιθανών να παραμείνεις όρθια να χορέψεις και να διασκεδάσεις. Θα με θυμηθείς την επόμενη μέρα γιατί δε θα έχεις αυτόν τον ενοχλητικό πόνο στα πόδια σου. Επέλεξε ένα ουδέτερο χρώμα ώστε να ταιριάζει με τα περισσότερα outfits σου!

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια παπούτσια που δε θα λείψουν από τη δική μου βαλίτσα και δε πρέπει να λείψουν ούτε από τη δική σου!

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram