Boots for any Mood: Τα μποτάκια που θα λατρέψεις αυτήν την εποχή

Κατερίνα Ευαγγελινού
Boots for any Mood: Τα μποτάκια που θα λατρέψεις αυτήν την εποχή

Διανύουμε την εποχή που είμαι σίγουρη ότι σχεδόν καθημερινά αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις από το πρωί στη δουλειά σου μέχρι και μια απογευματινή ή βραδινή βόλτα. Αυτό που σε δυσκολεύει λίγο περισσότερο είναι τι παπούτσια θα επιλέξεις για αυτές τις καθημερινές εμφανίσεις.

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι σχετικά υψηλή για την εποχή, δε σημαίνει όμως ότι πρέπει συνεχίζουμε να φοράμε ακόμα κάποια από τα καλοκαιρινά παπούτσια μας.

Θα σου δώσω τη λύση με τα πιο fashionable και άνετα παπούτσια. Φυσικά αναφέρομαι σε όλα τα μποτάκια και ιδιαίτερα στις combat boots. Μπορώ να πω ότι τα μποτάκια είναι το αγαπημένο μου fashion κομμάτι και τα επιλέγω όλα τα τελευταία χρόνια για να κάνω διαφορετικές εμφανίσεις ανάλογα με τη διάθεση μου. Ομολογώ ότι τα combat boots δεν είναι τα πιο λεπτεπίλεπτα και κομψά μποτάκια-αρβυλάκια αλλά με το κατάλληλο ντύσιμο μπορείς να κάνεις και πάλι κομψή την εμφάνιση σου.

Παρόλα αυτά, τον περσινό χειμώνα ήταν από τα μεγαλύτερα trends, τα είδα στις πασαρέλες διάσημων οίκων και τα είχα επιλέξει και εγώ για μια εμφάνιση μου σε ένα από τα shows του Paris Fashion Week.

Θα σου δώσω μια συμβουλή από προσωπική εμπειρία. Εάν δεν έχεις έστω ένα ζευγάρι μποτάκια στη γκαρνταρόμπα σου, επέλεξε ένα σε κλασικό σχέδιο που δε θα σε δεσμεύει. Ένα πασπαρτού θα έλεγα καλύτερα! Εάν όμως έχεις έστω ένα από προηγούμενες σεζόν τότε μπορείς να πειραματιστείς με τα combat boots χωρίς να κάνεις υπερβολές. Άλλωστε μπορείς να βρεις πολλές και οικονομικές λύσεις στην αγορά. Σου προτείνω να μη κάνεις υπερβολές για ένα λόγο. Γιατί εγώ τις περισσότερες φορές επιλέγω διαχρονικά κομμάτια, έτσι ώστε να μην τα κρατάω μόνο μια σεζόν στη ντουλάπα μου. Θα σου δείξω τις δικές μου προτάσεις και εσύ στη συνέχεια θα αποφασίσεις.

Τέλος θα πάρεις μια γεύση πως να τα συνδυάσεις για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο αλλά πάντα κομψό look.

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram