Digital fashion week, ήρθε για να μείνει;

Digital fashion week, ήρθε για να μείνει;

Καθώς ολοκληρώνεται το Fashion Week θέλω να μοιραστώ μαζί σου μερικά από τα shows που παρακολούθησα καθώς και την πρωτόγνωρη εμπειρία να παρευρεθώ σε αυτά διαδικτυακά από το σαλόνι του σπιτιού μου.

Αδιαμφισβήτητα, αυτό που μου λείπει περισσότερο εν μέσω πανδημίας είναι τα ταξίδια. Ακόμα πιο πολύ τα ταξίδια που πραγματοποιούσα για τη δουλειά. Γιατί πάντα έβρισκα λίγο χρόνο να πιώ ένα καφέ σε ένα χαρακτηριστικό μέρος στο Παρίσι ή να συζητήσω με φίλες και συνεργάτες τα looks που με εντυπωσίασαν ή ακόμα και τα ευτράπελα που συνέβησαν.

Μου έχει λείψει ακόμα και αυτή η τρέλα που επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, να τρέξεις να τα προλάβεις όλα με μια ανάσα που κάποιες φορές ξεχνάς ακόμα και να φας. Πριν από περίπου έξι μήνες, στις προηγούμενες Εβδομάδες Μόδας κάποιοι σχεδιαστές πήραν την απόφαση να κάνουν τα shows τους κεκλεισμένων των θηρών, κάποιοι άλλοι με ελάχιστους καλεσμένους και κάποιοι άλλοι τα ακύρωσαν καθώς μας τρόμαζε όλο και περισσότερο η πανδημία του Covid-19.

Είναι η πρώτη φορά που όλα τα shows σε όλες τις πόλεις που διεξάγεται το Fashion Week (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι) έγιναν διαδικτυακά. Κάποια από αυτά τα παρακολούθησα ενώ καθόμουν ‘’πρώτη σειρά’’ στο τραπέζι της κουζίνας ή στο σαλόνι μου με τα πιο άνετα και casual ρούχα μου, τελείως άβαφη και πίνοντας το καφεδάκι μου.

Αναρωτιέμαι αν θα επιστρέψουμε στην εποχή της φυσικής παρουσίας ή θα καθιερωθεί και θα ριζώσει η διαδικτυακή εποχή που διανύουμε.

Στη συνέχεια σου έχω φωτογραφικό υλικό και τις σχετικές πληροφορίες από τα αγαπημένα μου shows και looks από τις ready-to-wear συλλογές για το φθινόπωρο-χειμώνα 2021-22.

Καλή απόλαυση!

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram

https://www.instagram.com/katherinevangelinou/