Festive looks για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Κατερίνα Ευαγγελινού
Festive looks για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στα Χριστούγεννα η διάθεση σου σε παροτρύνει να περιποιηθείς λίγο παραπάνω από άλλες φορές τον εαυτό σου. 

Αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο σε όλες εσάς που θα κάνετε τις βραδινές εμφανίσεις σας αλλά όπως γράφω στο τίτλο θέλω να μιλήσουμε και για τα πρωινά-απογευματινά festive looks. Φυσικά, ένα καθημερινό look μπορεί να διαμορφωθεί σε γιορτινό με κάποιες μικρές αλλαγές στα αξεσουάρ. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το επέλεξα παίρνοντας παράδειγμα από τον εαυτό μου που σπανίως κάνω βραδινές εμφανίσεις. Έτσι εμπλουτίζω λίγο παραπάνω τα καθημερινά outfits μου.

Οι περισσότερες πόλεις στην Ελλάδα είναι χριστουγεννιάτικα στολισμένες οπότε μπαίνουμε και εμείς σε γιορτινή διάθεση!

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι καλεσμένη κάπου με dress code για να βάλεις τα γιορτινά σου outfits. Σου προτείνω να επιλέξεις κάτι πιο glam-stylish ακόμα κι αν έχεις να πας για ένα καφέ-φαγητό με τις φίλες σου ή τον άντρα σου!

Για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις μπορείς να προσθέσεις κάποια αξεσουάρ που παραπέμπουν σε festive look και ένα έντονο κραγιόν αρκεί να αφήσεις τα μάτια σου πιο απαλά βαμμένα. Γιατί όχι, ακόμα και ένα κόκκινο κραγιόν! Μια καμπαρντίνα θα ολοκλήρωση το look σου ακόμα κι αν από μέσα φοράς ένα τοπ ή ενα πουκάμισο με ένα τζιν παντελόνι. Ένα ζευγάρι γόβες ή μπότες με μέτριο ύψος τακουνιού θα προσθέσει αυτό που λείπει. Διαφορετικά μπορείς να παίξεις με τα υφάσματα και να επιλέξεις μια δερματίνη φούστα με ένα τοπ με φουσκωτά μανίκια ώστε να δώσει όγκο και στη συνέχεια κάτι πιο cool όπως ένα τζιν μπουφάν.

Ένα κομμάτι που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο αυτές τις μέρες είναι οι over the knee μπότες. Είναι εντυπωσιακό στοιχείο οπότε θα ταιριάξουν πολύ σωστά με ένα σορτσάκι ή ένα slim παντελόνι και από πάνω ένα σακάκι που ξέρετε πόσο τα προτιμώ!

Όπως παρατήρησες δε κάνω υπερβολές στα outfits γιατί αναφέρομαι σε festive αλλά καθημερινές εμφανίσεις.

Όσο για τα βραδινά looks νομίζω ότι δε χρειάζεσαι πολύ παραπάνω βοήθεια παρά μόνο κάποιες έξτρα ιδέες που θα σε ανανεώσουν. Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείς να επιλέξεις χρώμα. Μη το φοβηθείς! Από την άλλη πλευρά το total black είναι η σιγουριά μας και εγώ πάντα συμβουλεύω ότι το outfit πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση.

Μη ξεχνάς ότι πάντα πρέπει να επιλέγεις τα looks σου με βάση την προσωπικότητα σου!

Σου έχω ετοιμάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να εμπνευστείς και περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram