All time classic τσάντες που θα αναβαθμίσουν το look σου με την συλλογή της Manila Grace

Κατερίνα Ευαγγελινού
All time classic τσάντες που θα αναβαθμίσουν το look σου με την συλλογή της Manila Grace

Όπως πολύ καλά κατάλαβες θα μιλήσουμε για το πιο θηλυκό και διαχρονικό αξεσουάρ.

Με σιγουριά θα πω ότι είναι το πιο αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών. Μια προσεγμένη και καλής ποιότητας τσάντα μας δίνει κομψότητα και αναβαθμίζει το look μας!

Σε αυτό το blogpost θέλω να μιλήσουμε για τσάντες με χωρητικότητα που θα δώσουν άνεση και στυλ στην καθημερινότητα σου. Θα σου προτείνω shopping bags, handbags και crossbody bags που δε πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου.

Εικόνα5

Πάντα πίστευα ότι η τσάντα παίζει σημαντικό ρόλο σε μια εμφάνιση. Για να πετύχεις μια κομψή και στιλάτη εμφάνιση αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ποιότητα της τσάντας σου. Σίγουρα να είναι από καλής ποιότητας υλικά και οι ραφές της να είναι προσεγμένες. Όπως θα παρατηρήσεις στις εικόνες εγώ επέλεξα διαφορετικά χρώματα και σχέδια τσαντών με ένα μονόχρωμο outfit έτσι ώστε να δώσω την πινελιά που έλειπε από το look μου.

« Η Manila Grace,το αγαπημένο ιταλικό brand, έχει πολύ μεγάλη ποικιλία με αξεσουάρ και αν ρίξεις μια μάτια στην συλλογή της σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε εντυπωσιάσει».

Εικόνα4

Γνωρίζεις ότι σε εμένα δεν αρέσουν οι υπερβολές οπότε σε αυτό το brand βρήκα ωραίες-φίνες γραμμές με χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες που τραβούν τα βλέμματα ενώ είναι κομψές και με διαχρονική αξία. Θα βρεις τσάντες οι οποίες προσαρμόζονται σε κάθε ύφος και style με σύμμαχο τη χωρητικότητα.

Εάν επιλέξεις μια shoulder bag τότε θα σου επιβεβαιώσω ότι είναι για day to night εμφανίσεις! Εάν αυτό που λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου είναι μια handbag η Manila Grace σου έχει τη λύση με πολλές και διαφορετικές προτάσεις. Οπότε σίγουρα θα βρεις τη τσάντα που θα σε συνοδεύσει στις καθημερινές εμφανίσεις σου. Εάν θέλεις μια τσάντα με ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα τότε σου προτείνω τις shopping bags και δε θα θες να την αποχωριστείς.

Εικόνα3

Αυτό που μου αρέσει ακόμα περισσότερο στη Manila Grace είναι ότι έχουν σχεδιάσει τσάντες με έξτρα straps ώστε να μπορείς να τις φοράς και ως shoulder bag.

Τέλος, θα σου πω ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιο χρώμα η τσάντα με το outfit σου.

Εικόνα2

Ελπίζω να σε βοήθησα και να σου έδωσα αρκετές ιδέες για τις επόμενες αγορές σου!

Είμαι σίγουρη ότι στη Manila Grace θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σε σχέδια!

Καλές αγορές!

Info: Για περισσότερες πληροφορίες για την συλλογή Manila Grace

MOTIVA FASHION

Tηλ. 210-7239974

www. motiva-fashion.com

Email: info@motiva.gr

Facebook @Manila Grace GR

Instagram @manilagraceofficial_greece

Σου έχω ετοιμάσει φωτογραφικό υλικό για να εμπνευστείς και περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram

https://www.instagram.com/katherinevangelinou/