To εναλλακτικό τέλος για «Τα Φιλαράκια» που θα σε κάνει να φρικάρεις εντελώς

To εναλλακτικό τέλος για «Τα Φιλαράκια» που θα σε κάνει να φρικάρεις εντελώς

Πραγματικά, πολύ, πολύ θλιβερό

Τον τελευταίο καιρό, διαβάζουμε όλο και περισσότερα νέα για τα "Φιλαράκια". Είτε για κάποια γκάφα που δεν είχαμε παρατηρήσει στη σειρά, είτε για trivia που δε γνωρίζαμε και τώρα ήρθε ακόμη μια ιστορία να προστεθεί στη μακριά λίστα των άρθρων που αφορούν τους Friends της καρδιάς μας.

Διάβασε επίσης: 6 σημάδια που δείχνουν πως μεταμορφώνεσαι σε Joey Tribbiani στα οικογενειακά τραπέζια

Ένας χρήστης του Twitter, ο Gareth Stranks, αποφάσισε να δώσει το δικό του τέλος στη σειρά, εξηγώντας με λεπτομέρειες πώς θα ήταν αυτό. Έγραψε:

"Θα τελείωνα τα Φιλαράκια αποκαλύπτοντας πως ήταν όλα παραισθήσεις από ναρκωτικά που είχε πάρει η άστεγη Φοίβη, όπως κοιτούσε το παράθυρο του Central Perk. Πέρα από την πλάκα, σε κάθε επεισόδιο προσπαθούσε να κάνει τα πάντα να αφορούν εκείνη, κάθε πτυχή του πόσο απομονωμένη ήταν... βγάζει νόημα. Και οι 10 σεζόν ήταν αντικείμενο της φαντασίας της, προστάτευε τον εαυτό της μέσα στις ζωές των άλλων πέντε. Το μόνο που ήθελε ήταν... φιλαράκια. Η τελευταία σκηνή, θα έδειχνε τη Φοίβη να απομακρύνεται στο Central Perk, με τον Ross, τη Rachel, το Joey, τον Chandler και τη Monica να αναφέρονται στην 'τρελή κοπέλα που πάντα τους κοιτά επίμονα'. Όλοι έχουν διαφορετικά ονόματα και προσωπικότητες. Η Φοίβη περνά από ένα κατάστημα επίπλων και βλέπει το είδωλό της σ' έναν καθρέφτη που βρίσκεται τοποθετημένος στο παράθυρο. Το όνομα του μαγαζιού; Ursula. Τελικά, επιστρέφει στο πάρκο, όπου κοιμάται μπροστά από το συντριβάνι. Μια σπασμένη λάμπα βρίσκεται δίπλα στο παγκάκι της. Ξεκινά να βρέχει. Πίσω της, βλέπουμε έξι βρώμικες, αλλά ανοιχτόχρωμες ομπρέλες. Ξεθωριάζει σε μαύρο φόντο". Τέλος.

Μετά από αυτό, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο για να συνέλθουμε.