Δύο «μαραθώνιοι» θέασης που αξίζει να κάνετε αυτόν τον μήνα

Δύο «μαραθώνιοι» θέασης που αξίζει να κάνετε αυτόν τον μήνα

«Μαραθώνιοι» θέασης ή «back to back» βραδιές, αγγλιστί. Η «μόδα» που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ έφτασε τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, συνεπαίρνοντάς μας και αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε το περιεχόμενο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Η σύγχρονη ψυχαγωγία πήρε άλλες διαστάσεις και στο γεγονός αυτό, συνέβαλαν, φυσικά, οι νέες τεχνολογίες και οι on demand επιλογές. Αυτό τουλάχιστον συνέβη στη δική μου περίπτωση. Διότι έπειτα από μία απαιτητική ημέρα, η ανάγκη μου για χαλάρωση ήταν μεγάλη. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν, ωστόσο, η επιθυμία μου να παρακολουθώ όποτε θέλω και από όπου θέλω τα επεισόδια των αγαπημένων μου σειρών -το ένα μετά το άλλο.

Όταν αποφάσισα να βρω, λοιπόν, τις επιλογές που είχα στη διάθεσή μου, ανακάλυψα πως σήμερα, μία οθόνη (ακόμη και ενός tablet) αρκεί για να καταναλώνω το περιεχόμενο που θέλω, δίχως δεσμεύσεις -ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο! Μετά από την έρευνα που έκανα, διαπίστωσα πως η καινοτόμα υπηρεσία οn demand του Vodafone TV μου έδινε ουσιαστικά τη δυνατότητα να παρακολουθώ το ένα επεισόδιο της κάθε σειράς μετά το άλλο, δίχως σταματημό και μάλιστα, να το κάνω οποιαδήποτε στιγμή εγώ θέλω, από οποιαδήποτε συσκευή. Τα Βox Sets -δηλαδή οι ολόκληροι κύκλων σειρών που έχω τώρα στη διάθεσή μου ανά πάσα στιγμή- αποτελούν μία κορυφαία λύση ψυχαγωγίας για κάθε σπίτι και smartphone. Διότι όταν ο προσωπικός χρόνος για διασκέδαση και χαλάρωση είναι περιορισμένος, τότε οι «μαραθώνιοι» θέασης αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr