Survivor: Γνωρίζονται από πριν Παππάς και Παπαδόπουλος - Το άγνωστο παρασκήνιο (photos+video)

Survivor: Γνωρίζονται από πριν Παππάς και Παπαδόπουλος - Το άγνωστο παρασκήνιο (photos+video)

Survivor: Οι Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος γνωρίζονται πριν το παιχνίδι και είχαν… συνεργασία! Το άγνωστο παρασκήνιο των προηγούμενων ετών.

Πρόκειται για δύο από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να… ανακατεύσει, ουκ ολίγες φορές, τα δεδομένα μέσα στο παιχνίδι, είτε αλλάζοντας «στρατόπεδο» και ομάδα, είτε δημιουργώντας παρέες και υποομάδες.

Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος μπορεί να μην είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες στους στίβους μάχης, αλλά διαθέτει μία τρομερή… ικανότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε συμβουλίου του Survivor, προχωρώντας σε πολλά σχόλια, τόσο για τις ομάδες και τους παίκτες, όσο και τις αποχωρήσεις.

Εδώ και μερικές μέρες, ειδικά μετά την ένωση των δύο ομάδων σε μία παραλία, οι δύο άνδρες μόνο… κοντά δεν έχουν έρθει, μια και φαίνεται πως ο ένας δεν συμπαθεί τον άλλο.

Και σε όλο αυτό, μεγάλο ρόλο παίζει και ο Τριαντάφυλλος, καθώς από την στιγμή που ο Έλληνας τραγουδιστής τέθηκε εκτός «Κόκκινης» ομάδας, ο Αλέξης Παππάς πήρε το μέρος του, θέλοντας να δημιουργήσει μία ακόμα ίντριγκα στην αντίπαλη ομάδα.

Μάλιστα, μόλις οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στην παραλία των «Κόκκινων», μια κίνηση του Κώστα Παπαδόπουλου, στην θέση που… απολάμβαναν την ηρεμία τους οι Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς όταν ήταν στους «Διάσημους», προκάλεσε νέα νεύρα μεταξύ του γνωστού ζαχαροπλάστη και του Έλληνα ηθοποιού, καθώς την μετέτρεψε σε… τουαλέτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr