GEA Solutions: Μία εταιρεία υψηλής καινοτομίας για τον έλεγχο της ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων

GEA Solutions: Μία εταιρεία υψηλής καινοτομίας για τον έλεγχο της ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων

GEA Solutions: Μία εταιρεία υψηλής καινοτομίας για τον έλεγχο της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, στον κλάδο του HORECA,

H GEA Solutions, αποτελεί μία αναγνωρισμένη εταιρεία, με πολυετή εμπειρία και σειρά πιστοποιήσεων στους τομείς Ασφάλειας Τροφίμων και Λύσεων Υγείας. Διαθέτει ειδικές άδειες αποθήκευσης και ανασυσκευασίας επικίνδυνων χημικών προϊόντων, πιστοποιημένη αποθήκευση τροφίμων και ζωοτροφών, σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 22000, και ειδική πιστοποίηση περί απαιτήσεων Y.A. 1348 για μεταφορά και αποθήκευση Ιατροτεχνολογικών προϊόντων). Στόχος της είναι η εν γένει βελτίωση του ανθρώπινου βίου, μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και η εξυγίανση της διαβίωσης σε ένα περιβάλλον με πιο ασφαλή τρόφιμα, πιο υγιές, αυξημένης βιωσιμότητας και κατ΄ επέκταση αειφορίας.

Σύμμαχος στην ανάπτυξη συστήματος ποιότητας τροφίμων και ποτών: HACCP

Η Ευρωπαϊκή Ένωση με τον Κανονισμό ΕΚ 852/2004 στον οποίο βασίζεται πλέον και η ελληνική νομοθεσία, θέτει την υποχρέωση των υπευθύνων των επιχειρήσεων εστίασης να τηρούν και να εφαρμόζουν διαδικασίες βάσει των αρχών του HACCP. Σύμφωνα με τον ανωτέρω κανονισμό, αλλά και με την αυξημένη ευαισθησία των αρχών, των επιχειρήσεων αλλά και του καταναλωτικού κοινού για τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η GEA Solutions έχει την ικανότητα να παρέχει τέτοιες ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας τροφίμων και ποιοτικού ελέγχου ώστε να καλύπτονται ανάλογες απαιτήσεις.

Ενδεικτικά προϊόντα

Path-Chek® Hygiene Protein - Test ελέγχου καθαριότητας επιφανειών

Το Path-Chek Hygiene Protein αποτελεί ένα απλό και γρήγορο test για την ανίχνευση υπολειμμάτων πρωτεϊνών σε επιφάνειες παρασκευής τροφίμων, μετά από συνήθεις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης. Αποτελείται από διπλή μπατονέτα και swab. Ανιχνεύει την παρουσία υπολειμμάτων πρωτεϊνών από επιφάνειες τροφίμων, σε επιφάνειες εργασίας και κατασκευής εξοπλισμού σε περιβάλλοντα διακίνησης και κατασκευής τροφίμων.

Δείτε αναλυτικότερα, εδώ: (geasolutions.gr/path-chek-hygiene-protein-test).

OLEO Test ελέγχου ποιότητας λαδιού

Αξιόπιστο τεστ στο πλαίσιο HACCP για έλεγχο ποιότητας μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου. Αποτελεί μια οικονομική μέθοδος για τον έλεγχο της ποιότητας των ελαίων που περιέχονται τα τρόφιμα. Επιτρέπει σε λίγα λεπτά τον εντοπισμό των εξαιρετικά επιβλαβών για την ανθρώπινη υγεία πολικών ενώσεων και χρησιμοποιείται τακτικά από επίσημους φορείς, σε ενέργειες επιθεώρησης, γεγονός που τους επιτρέπει να το χρησιμοποιούν ως νομικό αποδεικτικό στοιχείο. Οι δοκιμές OleoTest® αποτελούν ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα συστήματα αυτόματου ελέγχου των καταστημάτων τροφίμων (υποχρεωτικά από το νόμο, σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 852/2004).

Δείτε αναλυτικότερα, εδώ: (geasolutions.gr/oleo-test-oil-quality-control).

Pesticide Test ανίχνευσης φυτοφαρμάκων

Πρόκειται για το πιο γρήγορο και εύκολο τεστ υπολειμματικότητας φυτοφαρμάκων. Προτείνεται για χρήση σε κάθε είδους στάδιο επεξεργασίας, συσκευασίας ή αποθήκευσης φρέσκων τροφίμων όπως φρούτα ή λαχανικά και δεν χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμό. Δίνει άμεσο αποτέλεσμα και είναι κατάλληλο για υπολειμματικότητα χημικών σε πόσιμο νερό.

Δείτε αναλυτικότερα, εδώ: (geasolutions.gr/pesticide-fruits-and-vegetables-quality-check).

Νέο e-shop με εξειδικευμένα προϊόντα για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων, των ποτών και του νερού, για τον κλάδο της HO.RE.CA.

Η GEA Solutions ‘ακούγοντας’ τις τάσεις της εποχής, για γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές και με βασικό της σκοπό τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της, ανέπτυξε ένα πρωτοποριακό e-shop για την κάλυψη των αναγκών του κλάδου HO.RE.CA. Το e-shop προσφέρει τη δυνατότητα on-line παραγγελιών με ταχύτητα και ασφάλεια μέσα σε ένα όμορφο, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Τα εξειδικευμένα προϊόντα που πωλούνται μέσα από αυτό, είναι κατάλληλα για Ποιοτικό Έλεγχο Τροφίμων, Ποτών και Νερού, με σκοπό την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, των Έλεγχο Μικροβιακού φορτίου σε επιφάνειες και τρόφιμα, αλλά και την προστασία έναντι του νέου Covid-19.

Την ανάπτυξη και την υλοποίηση του e-shop, σε back-end και front-end επίπεδο ανέλαβε η εταιρεία RDC Informatics, ένα Digital Agency με μεγάλη εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη e-business εφαρμογών, καθώς και την προώθησή τους μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital Marketing.

Ανακαλύψτε το εδώ: (geasolutions.gr/epaggelmatikes-lyseis-horeca).

Έχουν εμπιστευτεί τη GEA Solutions

Οι εταιρείες που εμπιστεύονται τη GEA Solutions επεκτείνονται σε ένα πολύ μεγάλο εύρος κλάδων της αγοράς. Από μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων και ποτών, εταιρείες παροχής υπηρεσιών και έρευνας για την υγεία, όπως πανεπιστήμια, ινστιτούτα, διαγνωστικά κέντρα, ενώ ταυτόχρονα απευθύνεται και σε υγειονομικό προσωπικό, αγορανομικούς υπευθύνους ή ιδιώτες.