Οι «μυστικές» παραλίες της Αττικής που φέρνουν το νησί στην πόλη!

Οι «μυστικές» παραλίες της Αττικής που φέρνουν το νησί στην πόλη!

 Tι χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας σε μία εξόρμηση στην παραλία, για να περάσουμε καλά.

Η εποχή της αισιοδοξίας είναι εδώ και έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα και μία παράξενη άνοιξη, ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε το φετινό καλοκαίρι, με όσα περισσότερα θετικά vibes γίνεται και πάντα με ασφάλεια.

Ακόμη, λοιπόν, και αν δεν καταφέρουμε να ταξιδέψουμε φέτος στα αγαπημένα μας νησιά και περάσουμε τα περισσότερα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα στην πόλη, ξέρουμε πως έχουμε κάθε λόγο να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο για να απολαύσουμε στο έπακρο τις μικρές χαρές της ζωής, για να βάλουμε μερικές σταγόνες αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας. Διότι οι πιο δυνατές στιγμές είναι μπροστά μας!

Τι μπορούμε να κάνουμε συνεπώς αν δεν έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο νησί; Μα φυσικά να φέρουμε το νησί στην πόλη και να δώσουμε ραντεβού με την παρέα για βουτιές στις πιο «ψαγμένες» παραλίες της Αττικής. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις στο έπακρο το καλοκαίρι ήδη από αυτό το Σαββατοκύριακο, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις παραλίες στις οποίες θα δροσιστείς και θα δημιουργήσεις φέτος τις πιο αισιόδοξες αναμνήσεις.

Sommer in the city και φύγαμε για παραλία

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή από το τι χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας σε μία εξόρμηση στην παραλία, για να περάσουμε καλά.

Αν η παραλία την οποία θα επισκεφτούμε, λοιπόν, δεν διαθέτει κάποιο beach bar ή δεν υπάρχει κάποιο μίνι μάρκετ σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση, θα πάρουμε μαζί μας ένα μικρό, φορητό ψυγείο ή ατομικές ισοθερμικές τσάντες, στις οποίες θα τοποθετήσουμε τα σνακ και όλα τα απαραίτητα για τη δροσιά στην παραλία. Από μερικά τοστ μέχρι καλοκαιρινά φρούτα, νερό και φυσικά, τον αγαπημένο σας μηλίτη με την τραγανή και αναζωογονητική αίσθηση.

Το αν θα επιλέξουμε κλασικά μήλο ή αν θα προτιμήσουμε γεύση καρπούζι ή αχλάδι, εξαρτάται από τα γούστα μας. Το σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά στον μηλίτη, ο Somersby θα μας προσφέρει τις σταγόνες δροσιάς και αισιοδοξίας που πρέπει να συνοδεύουν την παρεΐστικη εξόρμηση στην παραλία, ειδικότερα αυτό το καλοκαίρι που έχουμε τόση ανάγκη από positive vibes και «διψάμε» για ζωή!

Κάνοντας το island life στην πόλη πραγματικότητα

Ποιες είναι, λοιπόν, οι παραλίες της Αττικής στις οποίες θα χαλαρώσουμε, θα απολαύσουμε την ηλιοθεραπεία μας με ηρεμία και θα δροσιστούμε με τον αγαπημένο μας Somersby, συντροφιά με την παρέα; Ποιες είναι οι πλαζ οι οποίες φέρνουν έναν νησιωτικό «αέρα» στην πόλη;

Οι επιλογές είναι πολλές και το σίγουρο είναι πως θα μας βοηθήσουν να δούμε πώς το island life στην πόλη, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Από την παραλία ΚΑΠΕ κοντά στα Λεγρενά μέχρι την Αλθέα με τα τιρκουάζ νερά που βρίσκεται περίπου 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας -στο 35ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Αθηνών-Σουνίου- και από την παραλία Άγιος Νικόλαος στην Ανάβυσσο μέχρι τις παραλίες Τσονίμα και Δασκαλειό στην Κερατέα, το Μικρό Σέσι στο Γραμματικό, την Ακτή Ασημάκη στο Σούνιο και την παραλία Τσίου, λίγο πριν το Λαύριο.

paralies2

Sommer in the city, λοιπόν, και συντροφιά με τον πιο γευστικό και δροσιστικό μας «σύμμαχο», θα επισκεφτούμε τις πιο «ψαγμένες» παραλίες της Αττικής για να απολαύσουμε σε αυτές τις πιο αισιόδοξες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα, δίνοντας μια νησιωτική «γεύση» στις στιγμές μας στην πόλη!

#Somersby #IsntThatWonderful