Flower Organic: Ταμπόν, φτιαγμένα από 100% βιολογικό βαμβάκι

Flower Organic: Ταμπόν, φτιαγμένα από 100% βιολογικό βαμβάκι

Τα ταμπόν Super και Super Plus είναι φτιαγμένα από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι και δεν περιλαμβάνουν κανένα ίχνος από πλαστικό και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες.

Η Flower Organic εμπλουτίζει τη συλλογή της από βιολογικά προϊόντα ατομικής υγιεινής με τα δυο νέα ταμπόν της, Super και Super Plus.

Τα ταμπόν Super και Super Plus είναι φτιαγμένα από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι και δεν περιλαμβάνουν κανένα ίχνος από πλαστικό και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των 100% βιολογικών ταμπόν Flower Organic Super και Super Plus έναντι των συμβατικών ταμπόν;

  • Προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση.
  • Είναι υποαλλεργικά και δεν προκαλούν μυκητιάσεις, ερεθισμούς και άλλες επίμονες μολύνσεις.
  • Δεν περιλαμβάνουν παράγωγα του χλωρίου και βισκόζη.
  • Δεν περιλαμβάνουν αρώματα και άλλες συνθετικές ουσίες επιβλαβείς για τον οργανισμό.
  • Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς είναι 100% βιοδιασπώμενα και έχουν κατασκευαστεί από βαμβάκι καλλιεργημένο χωρίς παρασιτοκτόνα.

Στην Flower Organic φροντίζουμε διαρκώς να δημιουργούμε τα καλύτερα προϊόντα ατομικής υγιεινής για τον ανθρώπινο οργανισμό, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Τα νέα ταμπόν Flower Super και Super Plus είναι διαθέσιμα για παράδοση στο σπίτι, με online παραγγελία στο getflower.gr σε σούπερ μάρκετ, βιολογικά καταστήματα και φαρμακεία. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως του αξίζει, γνωρίζοντας ακριβώς ποια είναι τα συστατικά με τα οποία έρχεται σε επαφή ο οργανισμός σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: 6936161787 | hello@getflower.gr

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα ατομικής υγιεινής Flower Organic, σερβιέτες, σερβιετάκια και ταμπόν:

Website:

https://www.getflower.gr/

Instagram:

https://www.instagram.com/flowerorganic

Facebook:

https://www.facebook.com/getflower.gr/