Teleperformance Greece: Για 2η συνεχόμενη χρονιά πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work

Η πιστοποίηση της εταιρείας από το αναγνωρισμένο Great Place to Work Institute αποτελεί ορόσημο, καθώς για άλλη μια χρονιά οι άνθρωποι που κάθε μέρα συνεργάζονται μαζί μας, αξιολόγησαν οι ίδιοι το εργασιακό τους περιβάλλον, με άριστη βαθμολογία.

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρείας στην παροχή "Customer Experience Management", έλαβε για 2η συνεχόμενη χρονιά την πιστοποίηση Great Place to Work, αποδεικνύοντας έμπρακτα την επιμέλεια που δείχνει στην παροχή τόσο υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, όσο και εξαιρετικής εργασιακής εμπειρίας.

Η πιστοποίηση της εταιρείας από το αναγνωρισμένο Great Place to Work Institute αποτελεί ορόσημο, καθώς για άλλη μια χρονιά οι άνθρωποι που κάθε μέρα συνεργάζονται μαζί μας, αξιολόγησαν οι ίδιοι το εργασιακό τους περιβάλλον, με άριστη βαθμολογία.

Απασχολώντας 10.500 επαγγελματίες 109 εθνικοτήτων, εξυπηρετούμε περισσότερες από 140 αγορές σε 9 διαφορετικά hubs σε όλη την Ελλάδα. Κάθε επιτυχία μας είναι και δικό τους επίτευγμα. Η πιστοποίηση Great Place to Work λειτουργεί ως αναγνώριση της δυναμικής του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος, της διαφορετικότητας. Το προσωπικό μας αποτελεί κυριολεκτικά τη δύναμή μας. Βασιζόμαστε σε αυτό και μαζί του σχεδιάζουμε το μέλλον.

Με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, η Teleperformance Greece συνεχίζει να διακρίνεται για την ποιότητά της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων. Μαζί χτίζουμε συνεκτικούς δεσμούς, εργαζόμαστε με συνέπεια και συνδιαμορφώνουμε το Great Place to Work του σήμερα. Έχοντας ως κινητήριο δύναμη την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας, δεσμευόμαστε να παραμείνουμε συνεπείς απέναντί τους, εξασφαλίζοντας το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

GPTW 1200x627

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greece, κ. Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, δήλωσε: «Η πιστοποίηση Great Place to Work για δεύτερη συνεχόμενη φορά αποτελεί τεκμήριο της ανθρωποκεντρικής μας φιλοσοφίας. Στην Teleperformance Greece, οι άνθρωποί μας αποτελούν την ουσία της εταιρικής μας ταυτότητας και σε αυτούς αφιερώνουμε την απόκτηση της ξεχωριστής αυτής πιστοποίησης. Χάρις στην εμπιστοσύνη και τη συνέπειά σας, πετυχαίνουμε τους συλλογικούς μας στόχους, και αξιολογούμαστε για ακόμη μια χρονιά ως Great Place to Work. Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τη μεγάλη μας οικογένεια και μοιράζεστε το κοινό μας όραμα για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλους, με σεβασμό, αρμονία και αλληλεγγύη».

Ο Chief Human Resources Officer της Teleperformance Greece,  κ. Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, δήλωσε: «Για ακόμη μια χρονιά, οι άνθρωποί μας, μάς χαροποιούν ιδιαίτερα με την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία, συμβάλλοντας στην πιστοποίησή της ως Great Place to Work για δύο συναπτά έτη. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, η πιστοποίηση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Αποδεικνύει πως η Teleperformance Greece, κατάφερε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά στη νέα κανονικότητα, θέτοντας στο επίκεντρο την ευθύνη της απέναντι στους εργαζομένους της. Και εσείς οι ίδιοι την ανταμείψατε! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Μαζί, μπορούμε να κατακτήσουμε κάθε κορυφή!»

Σχετικά με την Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής "Customer Experience Management" στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 Αγορές σε 40 γλώσσες και διαλέκτους, με πάνω από 10.500 εργαζόμενους που προέρχονται από 109 χώρες. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001, COPC OSP, PCI DSS, ISO 27001, Verego SRS, BEST, TOPS και Lean Six Sigma, χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και υποστηρίζει επαφές μέσω κλήσεων, e-mail, chat, μέσων Κοινωνικής δικτύωσης, Artificial Intelligence, Ψηφιακές Πλατφόρμες, Bots, Speech Analytics, Bots, RPA’s, IVR, fax, sms και whitemails. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά, προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων "One-Office" σε Customer Experience Services, Back-Office Services και Knowledge Services, έχοντας λάβει πολλές σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα όπως Best Place to Work (2021, 2020, 2017, 2013), αλλά και στο εξωτερικό όπως το Best Multilingual Contact Center in Europe (2019, 2018, 2017).

Μάθετε περισσότερα για εμάς

Website: www.jobsteleperformance.com - www.teleperformance.com
Email: greece@teleperformance.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/teleperformance/

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ