Το shopping σε άλλα επίπεδα: Αυτό θα είναι το Commercial Hub, το νέο εμπορικό του Ελληνικού!

Το shopping σε άλλα επίπεδα: Αυτό θα είναι το Commercial Hub, το νέο εμπορικό του Ελληνικού!

Σίγουρα όταν σκέφτεσαι το Ελληνικό, έρχεται στον νου σου ο τεράστιος, ασύγκριτος χώρος πρασίνου που θα δημιουργηθεί εκεί και θα σε κάνει να νιώθεις πως βολτάρεις στο Central Park.

Πρόσφατα, έμαθες πως εκεί επίσης θα δημιουργηθεί από το μηδέν μία νέα, απέραντη αμμώδης παραλία, που θα σε στείλει κατευθείαν στο… Μαϊάμι! Γνωρίζεις όμως πως το νέο Πάρκο στο Ελληνικό θα διαθέτει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις υπερσύγχρονους χώρους shopping, που θα ανυψώνουν την εμπειρία σε νέα επίπεδα;

Δείτε την παρουσίαση live εδώ:

https://youtu.be/Vt5Xanz_aF8

Αυτό ακριβώς θα μάθεις εάν παρακολουθήσεις και τη νέα διαδικτυακή παρουσίαση του έργου από τη Lamda Development, μέσω του καναλιού του Ελληνικού στο YouTube, αυτή την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και σε απευθείας μετάδοση!

Εκεί, λοιπόν, θα μάθεις για πρώτη φορά τα πάντα για το πρωτοποριακό Commercial Hub του Ελληνικού, το τεράστιο εμπορικό συγκρότημα που θα εκτείνεται σε 130.000 τ.μ.! Σημείο αναφοράς του θα είναι ο Mixed Use Tower, που θα σε συναρπάσει. Στόχος άλλωστε είναι να δημιουργηθεί εκεί ένας lifestyle προορισμός που θα ικανοποιεί κάθε ανάγκη, επιθυμία και εμπειρία στις αγορές και θα φιλοξενεί τόσο κορυφαία παγκόσμια brands, όσο και τις νέες αφίξεις στο εγχώριο στερέωμα.

Αξίζει να γνωρίζεις πως όλα αυτά θα δημιουργηθούν με τον μεγαλύτερο σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς το Commercial Hub θα διαθέτει «πράσινο» προφίλ και θα είναι το πρώτο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα με πιστοποίηση κατά LEED.

Ίσως θυμάσαι πως μέσα από τις διαδικτυακές παρουσιάσεις της Lamda Development, πριν από λίγο καιρό, είχες παρακολουθήσει πώς θα είναι το παραθαλάσσιο εμπορικό συγκρότημα στο Ελληνικό, η Marina Galleria. Αυτή την Τρίτη θα δεις και τον δεύτερο χώρο, ενώ μένει ακόμα ένας, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Το Πάρκο στο Ελληνικό θα είναι ένας προορισμός υπερσύγχρονος με εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό χαρακτήρα, ικανός να προσελκύει τόσο το κοινό όσο και παράγοντες της αγοράς που αναζητούν ευκαιρίες επενδύσεων. Θα διαθέτει μουσεία και χώρους τέχνης, τρία ξενοδοχεία, ένα εντυπωσιακό κλειστό στάδιο και φυσικά, πάνω από δύο εκατ. τ.μ. πρασίνου – γεγονός που το καθιστά ως ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στην Ευρώπη.

Στόχος είναι να αναδειχθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά της ακτογραμμής της Αθήνας, με την αναζωογόνηση του υπάρχοντος οικοσυστήματος, ενώ προβλέπονται και νέες δενδροφυτεύσεις που θα δημιουργήσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουμε σήμερα. Ανάμεσα στο πράσινο, ένα δίκτυο μονοπατιών μήκους σχεδόν 50 χλμ. για ποδηλάτες και πεζούς, θα δίνει μοναδικές ευκαιρίες άθλησης στη φύση, ενώ σημείο αναφοράς θα είναι ο Περίπατος των 2,6 χλμ. – ένας φαρδύς πεζόδρομος που θα εκτείνεται από την υπέροχη παραλία μέχρι τους καταπράσινους λόφους. Το Πάρκο στο Ελληνικό θα είναι ένας «ζωντανός» οργανισμός, όπου θα λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις κάθε είδους, πολιτιστικές, αθλητικές, καλλιτεχνικές κλπ, ενώ θα μπορείς ανά πάσα στιγμή κι εσύ να δραπετεύσεις στις γωνιές του, καθώς η πρόσβαση σε αυτό θα είναι πανεύκολη από όλη την Αθήνα.

Αυτή την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, συντονιζόμαστε στο κανάλι του Ελληνικού στο YouTube και μαθαίνουμε τα πάντα για το Commercial Hub, το εμπορικό συγκρότημα που θα γίνει το νέο μας στέκι! Τον συντονισμό της παρουσίασης κάνει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου κι εμείς ανυπομονούμε για την πρώτη μας ψηφιακή βόλτα στον νέο εμπορικό προορισμό της πόλης!