Τέλος οι απλές δεξιώσεις γάμου! Έρχονται τα Σαββατοκύριακα γάμου στα τοπ wedding trends για το 2024

Τέλος οι απλές δεξιώσεις γάμου! Έρχονται τα Σαββατοκύριακα γάμου στα τοπ wedding trends για το 2024

Αν ετοιμάζεσαι για έναν αξέχαστο γάμο (τον δικό σου!) σίγουρα πρέπει να έχει κατά νου τα wedding trends που θα κυριαρχήσουν το 2024.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι γάμοι αλλάζει διαρκώς. Τα ζευγάρια τα τελευταία χρόνια επενδύουν περισσότερα χρήματα για την ξεχωριστή αυτή στιγμή θέλοντας να προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα μία μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Έτσι, η εμπειρία των καλεσμένων και η προσωποποίηση βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2024 στους γάμους.

Το 2024 δεν θα υπάρχει εστίαση στις παραδόσεις, αλλά σε νέες ιδέες, όπως το «γαμήλιο Σαββατοκύριακο» το οποίο κερδίζει διαρκώς έδαφος και τείνει να γίνει η βασικότερη wedding τάση του επόμενου χρόνου.

Φωτογράφιση και video γάμου

Η νοσταλγία είναι πάντα μόδα και σε μία εποχή που επιτρέπει τα πάντα μπορούν να είναι διαθέσιμα ψηφιακά, δεν θα μπορούσε να λείπει η επιθυμία αυτή η μαγική στιγμή να μπορεί να αποτυπωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ξεχαστούν οι λεπτομέρειες και οι αναμνήσεις με την πάροδο των ετών.

Η φωτογράφος Kate Bunny Hampson, επισημαίνει για την άνοδο της τάσης video γάμων ότι «δεν εκπλήσσομαι που η βιντεοληψία θα είναι trend του χρόνου, έχω παρατηρήσει όλο και περισσότερους επαγγελματίες να την προσθέτουν στις υπηρεσίες τους».

Wedding-in-Sweden-_-Dream-wedding-Wedding-film-Wedding-photoshoot.jfif

Γαμήλια Σαββατοκύριακα

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από την ημέρα του γάμου σου; Μα φυσικά, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο γάμου! Οι αναζητήσεις της φράσης weekend wedding venue (χώρος γάμου Σαββατοκύριακου) έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία χρόνια, καθώς τα ζευγάρια τείνουν να αποζητούν περισσότερα από μία δεξίωση για τον γάμο τους.

gamos

Νυφικό πέπλο

Τα νυφικά πέπλα φαίνεται ότι θα είναι ένα από στοιχεία που θα αποζητούν οι νύφες που σχεδιάζουν να παντρευτούν το 2024, βάσει του γεγονότος ότι η αναζήτηση στο διαδίκτυο της φράσης «wedding veil» έχει αυξηθεί πάνω από 23% σε σχέση με πέρσι.

nyfi

Σαξόφωνο

Το σαξόφωνο στους γάμους τείνει να αποτελέσει βασικό στοιχείο των περισσότερων γάμων που θα διεξαχθούν το 2024. Στο google, η αναζήτηση saxophone wedding (γάμος με σαξόφωνο) έχει αυξηθεί κατά 143%, συγκριτικά με πέρυσι, καθώς τα ζευγάρια προσπαθούν να αναζητήσουν ασυνήθιστους τρόπους για να διασκεδάσουν την ημέρα του γάμου τους οι καλεσμένοι.

saxofono

Ενοικίαση και όχι αγορά

Το να επιλέγεις να νοικιάζεις αντί να αγοράζεις αντικείμενα για τον γάμο σου γίνεται αρκετά δημοφιλές, καθώς όχι μόνο μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα, αλλά παράλληλα, είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αφού πιθανότατα, πολλά από όσα θα φανούν απαραίτητα την ημέρα του γάμου σου, δεν θα τα χρησιμοποιήσεις καμία άλλη φορά.

Γαμήλιο dress code!

Μία από τις βασικότερες τάσεις των γάμων του 2024 φαίνεται ότι θα είναι και το dress code για τους καλεσμένους. Τα ζευγάρια έχουν ήδη αρχίσει να επιλέγουν dress code, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν οι καλεσμένοι που θα παραβρεθούν στο μεγάλο πάρτι κοινής ζωής τους, θέλοντας, με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσουν συγκεκριμένη αισθητική στον γάμο τους.

Ο ενδυματολογικός κώδικας που επιλέγει το κάθε ζευγάρι για τον γάμο του μπορεί να είναι formal, cocktail, black tie κ.α, ωστόσο ενδέχεται να σχετίζεται και με τα χρώματα.

Δες τις τάσεις στα χρώματα για τους γάμους του χειμώνα 2023-2024

Forest Green, Black and White

10-Best-Winter-Wedding-Color-Palette

Dusty Blue and Blush

Winter-Wedding-Color-Palettes-for-2023-2024

Rose Gold and Dark Wine

Winter-Wedding-Color-Palettes-for-2023-and-2024

Chocolate Brown and Dark Red

Winter-Wedding-Color-Palettes-for-2023-and-2024

Silver and Gray

Winter-Wedding-Color-Palettes-for-2023-and-2024-

Light Grey and Silver Green

Winter-Wedding-Color-Palettes-for-2023-and-2024

Light Rose and Pale Blush

Winter-Wedding-Color-Palettes-for-2023-and-2024

Moody Dark Navy and Forest Green

Winter-Wedding-Color-Palettes-for-2023-and-2024

Πηγή κεντρικής εικόνας: Pixabay