Chrissy Teigen & John Legend συμπλήρωσαν 10 χρόνια γάμου ανανεώνοντας τους όρκους τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Chrissy Teigen & John Legend συμπλήρωσαν 10 χρόνια γάμου ανανεώνοντας τους όρκους τους

Chrissy Teigen και John Legend συμπλήρωσαν δέκα χρόνια γάμου και ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους στην Ιταλία. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του μοντέλου και οι δυσκολίες που έφεραν το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά.

O John Legend και η Chrissy Teigen αποτελούν ένα από τα #couplegoals ζευγάρια του Hollywood και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο παντρεύτηκαν πριν από 10 χρόνια και έχουν αποδείξει πως η αγάπη τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 σε ένα γύρισμα όπου ερωτεύτηκαν παράφορα και παραμένουν in love μέχρι και σήμερα.

H 10η επέτειος γάμου και η ανανέωση των όρκων τους

Πριν λίγες ώρες το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε την δέκατη επέτειο του γάμου του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. H 37χρονη και ο 44χρονος αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ιταλία για να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους στη Λίμνη Κόμο, εκεί ακριβώς όπου παντρεύτηκαν το 2013.

https://www.instagram.com/p/CxIrU4Tr52f/

Το μοντέλο είχε επιμεληθεί λεπτομερώς την εμφάνισή της και ήταν μια εντυπωσιακή νύφη μέσα στο λευκό mini φόρεμα της. Σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή το ζευγάρι είχε στο πλευρό του τα παιδιά του, στενούς φίλους και συγγενικά πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CxP22FesMI8/

Η Chrissy Teigen άλλαξε αρκετά looks ανάμεσά τους ένα εντυπωσιακό φόρεμα Georges Hobeika σε μπλε χρώμα.

O δημοφιλής καλλιτέχνης και ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 14 Σεπτεμβρίου του 2013 στη λίμνη Κόμο, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών, ανάμεσά τους η Kim Kardashian και ο Kanye West.

https://www.instagram.com/p/4M_RXlJjUz/

H νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, επιλέγοντας όχι μία αλλά τρεις δημιουργίες της Vera Wang.

«Είχα τοποθετήσει το δακτυλίδι στην χειραποσκευή του και περνώντας από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο, μας ειδοποίησαν ότι έπρεπε να ελέγξουν ένα συγκεκριμένο κουτί που βρισκόταν μέσα σε αυτήν. Η Chrissy ήταν ακριβώς δίπλα μου και εγώ σκεφτόμουν ότι είχα μπορέσει να το κρύψω τόσο καλά κι όλα θα διαλύονταν λίγο πριν φύγουμε για της Μαλδίβες», είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής για την πρόταση γάμου.

«Η γυναίκα μου με κάνει συνεχώς να γελάω. Και εγώ την κάνω να γελάει περιστασιακά, αλλά όλοι ξέρουν ότι έχει περισσότερο χιούμορ από εμένα!», έχει δηλώσει παλαιότερα ο τραγουδιστής για τη γυναίκα της ζωής του.

Από την πλευρά της η Chrissy Teigen έχει εξομολογηθεί για τη σχέση τους: «Σεβόμαστε, αγαπάμε και θαυμάζουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου».

Η υπογονιμότητα, η απώλεια του γιου τους και το μεγάλο «cancel»

Στις 1 Οκτωβρίου 2020 η Chrissy Teigen με τον John Legend ανακοίνωσαν μέσα από ένα καρουζέλ φωτογραφιών την απώλεια του τρίτου τους παιδιού. Ο μικρός Jack ξεψύχησε στην αγκαλιά του μοντέλου λίγο μετά τη γέννησή του, βυθίζοντάς τους σε πένθος.

Στο τρίτο τρίμηνο της κύησης της, η Chrissy Teigen αναγκάστηκε να γεννήσει τον μικρό Jack, αλλά οι επιπλοκές δεν επέτρεψαν στο μωρό να επιζήσει. Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, το μοντέλο έγραψε:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Τον Ιούνιο του 2023 το ζευγάρι αποκάλυψε ότι απέκτησαν τέταρτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας μόλις 5 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης του, Esti, που γέννησε η ίδια.

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram το top model εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα, τονίζοντας πως η σκέψη ξεκίνησε μετά την απώλεια του γιου της, Jack, που γεννήθηκε νεκρός.

https://www.instagram.com/p/CuCsL8bJ0pd/

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα ήθελα τέσσερα παιδιά», έγραψε αρχικά η Teigen προσθέτοντας πως μετά την απώλεια του Jack, δεν πίστευε. ότι θα μπορούσα να γεννήσω η ίδια άλλα παιδιά.

Το 2020 η τηλεπερσόνα Courtney Stodden αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε δεχθεί από την Chrissy Teigen, σοκάροντας τους πάντες. Σε ηλικία 16 ετών η Stodden έλαβε υβριστικά e-mail από την Teigen, στα οποία, ανάμεσα σε άλλα, εκείνη την προέτρεπε να αυτοκτονήσει, για να «λυτρωθεί».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα πληκτρολόγια «πήραν φωτιά» και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξάντλησαν την αυστηρότητά τους απέναντι στο μοντέλο. Η Τeigen έσπευσε να απολογηθεί για την απαράδεκτη συμπεριφορά της ωστόσο κέρδισε επάξια μια θέση στο «cancel club».

Η Chrissy Teigen και ο John Legend απέκτησαν ακόμη ένα παιδί 5 μήνες μετά τον ερχομό της Esti

Το εντυπωσιακό penthouse του ζευγαριού

Η Teigen και ο Legend αγόρασαν ένα μαγικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη όπου μένουν με τα παιδιά τους κάθε φορά που ταξιδεύουν στην πόλη. Το ζευγάρι είχε αρχικά επενδύσει σε 2 διαμερίσματα στη γειτονιά Nolita του Manhattan, τα οποία ανακαίνισε και δημιούργησε το πιο cozy, πολυτελές penthouse, το οποίο πουλάει στην τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το luxury διαμέρισμα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Ναι, κι όμως. Βρίσκεται σε μια γειτονιά του Manhattan και απέχει τρία οικοδομικά τετράγωνικα από την China Town. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται μια από τις πιο in σύμφωνα πάντα με τους μεσίτες.

Διακοσμημένο με βαριά, ξύλινα έπιπλα και ιδιαίτερα διακοσμητικά, το σπίτι τους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας. Τα 3 τζάκια και η ζεστή urban αισθητική που επικρατεί στον χώρο κάνουν το σπίτι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα spots στην Νέα Υόρκη. Το καλύτερο σημείο είναι αναμφίβολα το bar όπου οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ποτά και να συζητήσουν με το ζευγάρι.

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ αφού το πολυτελές penthouse διαθέτει μια ονειρική ταράτσα με μαγευτική θέα. Τα μεγάλα, γυάλινα παράθυρα βοηθούν να είναι ακόμη πιο φωτεινός ο χώρος ενώ η ταράτσα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κορυφαία rooftop bars της πόλης.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να απολαύσεις την πρόσφατη on camera ξενάγηση του ζευγαριού στο σπίτι τους.

Πηγή κεντρικής: chrissyteigen