Στο Red Bull Cliff Diving δοκίμασα τη νέα μάσκα μαλλιών της Garnier Fructis και είπα «Επιτέλους!»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο Red Bull Cliff Diving δοκίμασα τη νέα μάσκα μαλλιών της Garnier Fructis και είπα «Επιτέλους!»

H Garnier Fructis Hair Food και οι ανανεωμένες, «3 σε 1» μάσκες της, έκαναν την ημέρα μου στη Λίμνη Βουλιαγμένης ακόμη πιο ωραία, όπως και τα μαλλιά μου.

Μετά από 13 χρόνια το Red Bull Cliff Diving World Series επέστρεψε στην Ελλάδα με αθλητές από όλο τον κόσμο. Θα μου πεις περί τίνος πρόκειται και γιατί τόσος ενθουσιασμός; Kαι σου απαντώ αμέσως.

Στις 24, 25 και 26 Μαΐου, στη Λίμνη Βουλιαγμένης βρέθηκαν παγκοσμίου κλάσης αθλητές, οι οποίοι διαγωνίζονταν στις βουτιές από τα 21 και 27 μέτρα. Άκρως εντυπωσιακό σκέφτηκα και γι' αυτό έκλεισα από τους πρώτους εισιτήριο για να βρεθώ εκεί με την κολλητή μου. Και όσα ζήσαμε πραγματικά μας αποζημίωσαν.

441458832_23881019211498411_8682390441022173774_n.jpg

Οι βουτιές ήταν άκρως εντυπωσιακές, ενώ μέχρι να γίνουν οι αλλαγές στις κατηγορίες των αθλητών αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά σε όσα μπορούσαμε να κάνουμε, εμείς που δεν ήμασταν τόσο τολμηροί για να πηδήξουμε από τα 27 μέτρα.

Οι επιλογές ήταν αρκετές, ωστόσο μία ήταν αυτή που κέρδισε την καρδιά μας και θα σου εξηγήσω το γιατί.

Οι ανανεωμένες μάσκες της Garnier Fructis ήταν ό,τι καλύτερο μάς συνέβη μετά τη βουτιά στη Λίμνη

Στην είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης υπήρχε το ειδικό βαν της Garnier Fructis Hair Food μαζί με ένα challenge που παρόμοιό του είχα δει στο TikTok και πολύ ήθελα να δοκιμάσω. Στην ουσία υπήρχε ένας μαύρος πίνακας με διάφορα φρούτα, τα οποία κάθε φορά που αναβόσβηναν θα έπρεπε να τα πατάω.

441544824_7737196783003797_583616341304443868_n.jpg

Ακούγεται απλό, αλλά ήθελε καλά αντανακλαστικά και φυσικά την απαραίτητη ενέργεια. Aφού κατάφερα να κάνω το απαραίτητο σκορ στο challenge, το δώρο από την Garnier Fructis Hair Food με εξέπληξε ευχάριστα, αφού ήταν κάτι που ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Ήταν η νέα ανανεωμένη μάσκα για μαλλιά που φριζάρουν με άρωμα καρύδα.

436620806_1091162655313145_6391836536831133303_n.jpg

Ότι οι μάσκες της Garnier Fructis Hairfood είναι Νο1 στην Ευρώπη το γνώριζα.

Το ότι, η ανανεωμένη σύνθεσή τους είναι ακόμη πιο αποτελεσματική, αφού είναι ακόμη πιο εμπλουτισμένη με βιταμίνες, ενώ έχει και 97% συστατικά φυτικής προέλευσης, είναι κάτι που δεν ήξερα και πολύ χάρηκα όταν μου το είπαν οι experts.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να χρησιμοποιώ για την περιποίηση και των μαλλιών και του σώματός μου προϊόντα όσο το δυνατόν πιο φυσικά και αυτή η σειρά, μου φάνηκε η ιδανική επιλογή για να δώσω λίγο παραπάνω προσοχή στην hair routine μου.

Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν είμαι πολύ επιμελής, γι' αυτό και ενθουσιάστηκα που το δώρο μου ήταν η συγκεκριμένη μάσκα. Πέρα από τα καλά συστατικά και την αποτελεσματικότητά της, είναι μια μάσκα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 3 τρόπους.

Καλά άκουσες!

Μπορείς να την εφαρμόσεις σαν conditioner και να την ξεβγάλεις κατά τη διάρκεια του ντους σου, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπως κάθε μάσκα μαλλιών εφαρμόζοντάς τη για 3 λεπτά και ξεβγάζοντας ή μπορείς -και εδώ κρύβεται όλη η «μαγεία» για μένα- να την εφαρμόσεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σου, αφού μπορεί να χρησιμοποιεί και σαν leave in προϊόν.

Όπως καταλαβαίνεις δεν κρατήθηκα και θέλησα να τη δοκιμάσω αμέσως!

441906916_423100337312800_2396245694397778525_n.jpg

Τελικά η ανανεωμένη μάσκα της Garnier Fructis Hair Food ήταν τόσο καλή;

Το εισιτήριο που είχα αγοράσει για το Red Bull Cliff Diving World Series μου έδινε τη δυνατότητα να περπατήσω στην πλατφόρμα από την οποία πηδούσαν οι αθλητές, στα 27 μέτρα δηλαδή, για να νιώσω την αδρεναλίνη του να βρίσκεσαι τόσο ψηλά. Οκ, αυτό δεν ήταν για μένα γιατί μια υψοφοβία την έχω!

Κάτι όμως, που μπορούσα να κάνω ήταν το SUP, η σανίδα πάνω στο νερό που προσπαθείς να ισορροπήσεις. Έτσι λοιπόν, έχοντας προνοήσει είχα μαζί μου το μαγιό μου και αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία για μένα, να βουτύξω και να δοκιμάσω και την μάσκα της Garnier Fructis Hair Food για μαλλιά που φριζάρουν.

Αφού λοιπόν, πέρασα από τις ειδικά διαμορφωμένες ντουζιέρες της Garnier Fructis Hair Food, μπήκα στα δοκιμαστήρια για να αλλάξω και φυσικά να δοκιμάσω στα βρεγμένα μου μαλλιά τη μάσκα που κέρδισα με άρωμα καρύδας, η οποία μάλιστα υπόσχεται 48 ώρες χωρις φριζάρισμα.

Και ναι! Επιτέλους βρήκα ένα προϊόν που να τιθασεύει τα μαλλιά μου και ταυτόχρονα να τα αφήνει μαλακά. Και χωρίς να χρειάζεται να το ξεβγάλω! Δεν σου μιλώ για το άρωμα καρύδας που είχαν γιατί αυτό δεν περιγράφεται με λόγια. Θα σου πω μόνο πως αυτό το προϊόν θα είναι πλέον πάντα μαζί μου, σε κάθε βαλίτσα και κάθε νεσεσέρ.

Όπως καταλαβαίνεις,η εμπειρία μου έκανε την κολλητή μου να ζηλέψει και κάπως έτσι μεταφερθήκαμε ξανά στο βαν της Garnier Fructis Hair Food πριν αφήσουμε τη Λίμνη Βουλιαγμένης και το Red Bull Cliff Diving World Series, για να «τεστάρει» κι εκείνη την ενέργειά της στο challenge και να κερδίσει και εκείνη μια μάσκα.

Και τα κατάφερε ίσως και πιο εύκολα απ' ότι εγώ! Βέβαια για τα δικά της μαλλιά οι experts πρότειναν την μάσκα με άρωμα μπανάνα, αφού είναι ξηρά.

Οι 6 ανανεωμένες μάσκες της Garnier Fructis Hair Food ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου είναι οι εξής:

Με μπανάνα για ξηρά μαλλιά για εντατική θρέψη

Με καρύδα κατά του φριζαρίσματος: 48 χωρίς φριζάρισμα

Με ανανά για μακριά, θαμπά μαλλιά: 2 φορές λιγότερο σπασμένες άκρες

Με καρπούζι για λεπτά μαλλιά: για 4 φορές περισσότερο όγκο

Με παπάγια για φθαρμένα μαλλιά: 94% λιγότερο σπάσιμο

Με αλόη για αφυδατωμένα μαλλιά: 8 φορές περισσότερη ενυδάτωση

https://www.instagram.com/reel/C7ZceIZi55L/