Hair care routine! 7 ενυδατικά έλαια μαλλιών για άμεση λάμψη και επανόρθωση

Τα λάδια βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν ακόμα πιο γρήγορα.

Η αλήθεια είναι πως το κοντό καρέ δεν το αλλάζω! Είναι κομψό, διαχρονικό και χαρίζει στην εμφάνιση μία αβίαστη παριζιάνικη φινέτσα. Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω ότι λατρεύω τα πλούσια και μακριά μαλλιά. Βλέπεις, τα μακριά μαλλιά σου δίνουν τη δυνατότητα να πειραματιστείς με αμέτρητα χτενίσματα. Περίτεχνοι κότσοι, high buns και εντυπωσιακές αλογοουρές μπορούν να χαρίσουν την τελική πινελιά στη συνολική εικόνα.

Short hair! 6 bob cuts που θα σε πείσουν να κόψεις τα μαλλιά σου κοντό καρέ

Τα μακριά μαλλιά μπορεί να είναι εντυπωσιακά, αλλά θέλουν το ίδιο και -ίσως-περισσότερη φροντίδα από τα bob cuts. Τα ενυδατικά έλαια, λοιπόν, είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας. Τα λάδια μαλλιών διαθέτουν όλα τα θρεπτικά οφέλη τα οποία μπορούν να επαναφέρουν σε χρόνο ρεκόρ τη χαμένη λάμψη των μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα, μειώνουν από τα μαλλιά την ψαλίδα, αποτρέπουν το φριζάρισμα και σπάσιμο της τρίχας, ενώ χαρίζουν μία απίστευτη απαλότητα στα μήκη. Έτσι, βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν ακόμα πιο γρήγορα.

446225101_951675403378680_962650493020224078_n.jpg

@lovisabarkman

Τα λάδια μαλλιών δεν ξεβγάζονται! Τοποθετούνται στα μήκη και στις άκρες σε νωπά ή στεγνά μαλλιά μετά το λούσιμο. Ποτέ στη ρίζα! Εφάρμοσε το προϊόν από τα μήκη ως τις άκρες κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Το μασάζ θα βοηθήσει να εισχωρήσει το έλαιο εσωτερικά στα λέπια της τρίχας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και θρέψη. Επιπλέον, τα περισσότερα ενυδατικά έλαια που υπάρχουν στην αγορά προσφέρουν πλούσια θρέψη και θερμοπροστασία -έως και τους 230°C σε όλους τους τύπους μαλλιών- γι' αυτό θεωρούνται must have items για το styling.

Το Hydro Bob είναι το χτένισμα που θα τιθασεύσει το κοντό καρέ σου

Το τριχωτό της κεφαλής είναι το Α και το Ω

Ωστόσο, η υγεία των μαλλιών ξεκινάει από το τριχωτό της κεφαλής. Γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς scrubs τα οποία θα απομακρύνουν πλήρως τις ακαθαρσίες, τους ρύπους και τα κατάλοιπα προϊόντων, επιτρέποντας στα μαλλιά να αναπτυχθούν πιο υγιή, πιο δυνατά και πιο όμορφα.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα αγαπημένα μου ενυδατικά έλαια που έχω πάντα μέσα στο νεσεσέρ μου. Εκτός από τη λάμψη που χαρίζουν, διαθέτουν τις πιο δροσερές μυρωδιές που διαρκούν επάνω στα μαλλιά για ώρες. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Τα cherry χείλη πάνε πολύ με τα κυματιστά μαλλιά και η Sienna Miller το ξέρει καλά