Οι «DARe» είναι η φετινή μας συμμετοχή στον φοιτητικό διαγωνισμό L’OREAL BRANDSTORM 2015

Βιβή Αγγελάκη
Οι «DARe» είναι η φετινή μας συμμετοχή στον φοιτητικό διαγωνισμό L’OREAL BRANDSTORM 2015

#HelpGreeceWin: Η Δέσποινα, η Αριάδνη και η Ρεβέκκα διεκδικούν την πρωτιά στον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό μάρκετινγκ. Ας τις στηρίξουμε όλοι

«Είμαστε η ομάδα "DARe" ή αλλιώς... η Δέσποινα Καρανδρέα, η Αριάδνη Ζώρη και η Ρεβέκκα Παπανικολάου και στις 18 Ιουνίου στο Παρίσι εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικούμε τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν την καινοτομία, τόσο των ιδεών μας όσο και της επικοινωνιακής στρατηγικής που τις συνοδεύουν. Παράλληλα διαγωνιζόμαστε και για το βραβείο «People's Choice Award» δηλαδή το βραβείο του κοινού.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις στην «Ελλάδα της κρίσης» νέους ανθρώπους να δημιουργούν και να ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες ιδέες τους σε παγκόσμιο επίπεδο και η Δέσποινα, η Αριάδνη και η Ρεβέκκα, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι αν κάτι το θέλεις πολύ, θα το καταφέρεις! Εμείς, εδώ, στο Queen.gr έχουμε ένα παραπάνω λόγο να αισθανθούμε περήφανοι μιας και τα 3 κορίτσια είναι αναγνώστριες μας! Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε στηρίζουμε ανοιχτά τη συμμετοχή τους, την ελληνική συμμετοχή για την ακρίβεια, και σας καλούμε να κάνετε το ίδιο κι εσείς!

O διαγωνισμός έχει ως εξής: Οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία αφίσα που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους και η οποία αναρτάται στην επίσημη σελίδα L'Oréal Brandstorm στο Facebook. Νικητής ανακηρύσσεται αυτός που θα καταφέρει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα από 2/6/2015 έως 15/6/2015 να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από το κοινό.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι με τη δική σας στήριξη, οι ελληνικές ομάδες είχαν καταφέρει να κατακτήσουν την πρωτιά το 2013 και το 2014 στο «People Choice Award», κάτι που οι Ελληνίδες φοιτήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου ελπίζουν να γίνει και φέτος στις 18 Ιουνίου στο Παρίσι.

Και για όσες δεν το γνωρίζετε... ο διαγωνισμός Brandstorm, διοργανώνεται από το 1992 και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο χώρο του μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις καινοτόμες ιδέες τους και με την επικοινωνιακή καμπάνια που θα σχεδιάσουν, για ένα brand του ομίλου της L'Oréal. Φέτος είναι η σειρά της Lancôme.

Ας ψηφίσουμε λοιπόν όλοι, ώστε η ελληνική συμμετοχή να μπορέσει να κατακτήσει και πάλι την πρώτη θέση!

Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι οι παρακάτω κινήσεις:

• Vote στο παρακάτω link και επιλέγουμε Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L'Oréal Brandstorm:

https://apps.agorapulse.com/tab/fanVotes/53456/entry/683596

• Share το link μαζί με τη φωτογραφία παρακινώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο!


Dare To Share! Help Greece Win!