ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Εσπερίδα με ελεύθερη είσοδο για «το μέλλον της ελληνικής Ναυτιλίας»

Ερμιόνη Σαρρή
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Εσπερίδα με ελεύθερη είσοδο για «το μέλλον της ελληνικής Ναυτιλίας»

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016

Εσπερίδα με θέμα «Το μέλλον της ελληνικής Ναυτιλίας» διοργανώνει ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 18.30, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8), στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που πραγματοποιεί για 8η συνεχή χρονιά φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.

Το θέμα της εσπερίδας θα αναπτύξουν εξέχοντες ομιλητές σε 7 ενότητες: κα. Θεοδώρα Γιαντσή (Καθηγήτρια Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου), κ. Δημήτρης Προκοπίου (Καθηγητής ΙΕΚ ΞΥΝΗ και Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά), κ. Διογένης Βενετόπουλος (Commercial Director –Variety Cruises), κ. Ιάσων Αγγελόπουλος (Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά), κ. Παναγιώτης Σαβιολάκης (Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά), κ. Δημήτρης Γρεκός (Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά), κ. Νίκος Γλογοβίτης (Προώθηση σχέσεων ΟΛΠ).

Η είσοδος στην εσπερίδα θα είναι ελεύθερη, όπως και για τα συνολικά 180 δωρεάν σεμινάρια και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του φετινού XINIS EDUCATION FESTIVAL.

Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο www.xinisfestival.edu.gr και να αποκτήσουν την κάρτα VIP PASS!

Στο XINIS EDUCATION FESTIVAL (XEF) 2016 θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία:

-Να συμμετάσχετε ΔΩΡΕΑΝ σε 17 Εβδομάδες Εκπαίδευσης

-Να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ 140 κορυφαία Σεμινάρια Εξειδίκευσης και 35 Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις (Hμέρες Καριέρας, Διαλέξεις, Ημερίδες κλπ.)!

- Να αποκτήσετε Βεβαιώσεις Παρακολούθησης από τους εξέχοντες εισηγητές των σεμιναρίων, για πιο ισχυρό βιογραφικό!

DPG Network