2 part-time δουλειές = 1 full-time

2 part-time δουλειές = 1 full-time

Απλά μαθηματικά

Τη σήμερον ημέρα που είναι δύσκολο ακόμα και να βρείτε μία δουλειά, είναι τελικά πολύ πιο εύκολο να βρείτε δύο part-time. Το πιθανότερο είναι να είναι τελείως άσχετες μεταξύ τους και να απαιτούν διαφορετικά προσόντα από εσάς, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό.

Όσο περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες έχετε στον εργασιακό τομέα, τόσο πιο πιθανό είναι να σας προτιμήσουν οι εργοδότες. Οι δύο part-time δουλειές προσφέρουν ποικιλλία στη ζωή σας, σπάζοντας τη μονοτονία του 8ώρου στο ίδιο πόστο. Το περιβάλλον και οι συνεργάτες αλλάζουν, πράγμα ιδιαίτερα ανανεωτικό κατά τη διάρκεια της μέρας. Ταυτόχρονα, προσφέρουν ευελιξία και περισσότερη σιγουριά, αφού αν χαθεί η μία δουλειά, τότε σίγουρα υπάρχει η άλλη.

Όλο και περισσότεροι εργοδότες επιδιώκουν τον τελευταίο καιρό να κάνουν εξωτερικές συνεργασίες ή να προσλαμβάνουν άτομα part-time. Εσείς τι θα επιλέξετε να κάνετε; Θα παραμείνετε στην κατάσταση της αιώνιας αναζήτησης της τέλειας full-time δουλειάς ή θα δραστηριοποιηθείτε στον κόσμο των part-time πόστων;