Σπαταλάς και εσύ το 70% του μισθού σου σε αυτά τα τρία πράγματα;

Ερμιόνη Σαρρή
Σπαταλάς και εσύ το 70% του μισθού σου σε αυτά τα τρία πράγματα;

Πλησιάζω απειλητικά τα 30 (sorry που επαναλαμβάνομαι) και εδώ και αρκετά χρόνια έχω κόψει το χαρτζιλίκι από μαμά, μπαμπά, γιαγιά και το όποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο συνήθιζε να ανοίγει το πορτοφόλι του και να μου λέει «πάρε αυτό και πιες ένα ποτό στην υγειά μου». Που είναι ετούτες οι ένδοξες στιγμές οέο;

Για όλους εμάς των συν, πλην τριάντα μόλις κυκλοφόρησε μία έρευνα που μας αποκαλύπτει πού ξοδεύουμε το 70% του μισθού μας (ή του γενικότερου μηνιαίου εισοδήματός μας). Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Αμερική μα πιστεύω πως και εμείς οι Έλληνες ακολουθούμε τις ίδιες τακτικές.

Οι άνθρωποι μεταξύ των 25-30 ξοδεύουμε το 70% των χρημάτων μας στο φαγητό, το ενοίκιο και τις μεταφορές. Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι από όσους πήραν μέρος στην έρευνα αυτή έτρωγαν εκτός σπιτιού περίπου 5 ημέρες την εβδομάδα (μμμ, κάπως γνώριμο), πλήρωναν αρκετά χρήματα σε ενοίκιο και μεταφορές (καύσιμα).

0f93361a75dade4e08e7b7d3394bc8a6

Και ok είναι λογικό πώς ίσως με το ενοίκιο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλά μήπως να μειώσεις το junk food και το delivery; Ήρθε η ώρα για ταπεράκι από το σπίτι και τσελεμεντέδες.