Γνώρισε το Diploma in Life Coaching του Aegean LLC: Το μοναδικό με διεθνή πιστοποίηση IAPC&M

Γνώρισε το Diploma in Life Coaching του Aegean LLC: Το μοναδικό με διεθνή πιστοποίηση IAPC&M

Γίνε Επαγγελματίας Coach με διεθνή Πιστοποίηση IAPC&M!

Το Aegean Lifelong Learning Center και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean College προσφέρουν ένα πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης στο Life Coaching με τίτλο «Diploma in Life Coaching» το οποίο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα με πιστοποίηση από τον φορέα «The International Authority for Professional Coaching and Mentors-IAPC&M.

Οι κάτοχοι του διπλώματος αποκτούν τον τίτλο του Accredited Practitioner Coach και μπορούν να συνεχίσουν την κατάρτισή τους για να γίνουν Master Coach.

Ευέλικτο πρόγραμμα με πολλά πλεονεκτήματα

Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό και ευέλικτο πρόγραμμα διά βίου μάθησης από το Aegean Lifelong Learning Center (ΚΔΒΜ-2) το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες ανθρώπων που εργάζονται και επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην καριέρα τους.

Η διδασκαλία γίνεται στα ελληνικά από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία στο Life Coaching και το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει όλο το φάσμα των γνώσεων και των δεξιοτήτων που οφείλει να διαθέτει ένας επαγγελματίας του κλάδου.

Ενδεικτικά, οι καταρτιζόμενοι αφομοιώνουν έννοιες και τεχνικές όπως η Τέχνη του Αναστοχασμού, Συναισθηματική Νοημοσύνη, Δέσμευση & Ροή, Αυτεπάρκεια, Μαιευτική και Διαλεκτική κ.ά.

Σημαντικότερο όλων, το πρόγραμμα φέρει τη σφραγίδα του διεθνούς βρετανικού φορέα «The International Authority for Professional Coaching and Mentors-IAPC&M και οι κάτοχοι του Diploma αποκτούν την ιδιότητα του Accredited Practitioner Coach!

Πώς κάνω εγγραφή στο πρόγραμμα

Τα νέα τμήματα ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2019. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα, την πιστοποίηση και τον τρόπο διδασκαλίας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος εδώ και να επικοινωνήσετε με το Aegean College: