Ημέρες Καριέρας 2019: Το ταξίδι ξεκίνησε με Όνειρα και Φιλοδοξίες!

Ημέρες Καριέρας 2019: Το ταξίδι ξεκίνησε με Όνειρα και Φιλοδοξίες!

Οι σπουδαστές πραγματοποίησαν το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα 18 έως 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και 25 έως 27 στον Πειραιά.

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι Ημέρες Καριέρας 2019 που διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά με τεράστια επιτυχία ο εκπαιδευτικός όμιλος ΟΜΗΡΟΣ σε Αθήνα και Πειραιά για τους σπουδαστές των τομέων Τουρισμού & Επισιτισμού, Ομορφιάς, Υγείας, Διοίκησης & Οικονομίας.

Οι σπουδαστές πραγματοποίησαν το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα 18 έως 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και 25 έως 27 στον Πειραιά.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: εκπροσωπήθηκαν 471 ξενοδοχεία, Spa, εστιατόρια και λοιπές τουριστικές μονάδες από όλη την Ελλάδα- γεγονός πρωτοφανές για σχολή που προσφέρει σπουδές στον τομέα του Τουρισμού.

Kariera 21

Για άλλη μια χρονιά στην κορυφή!

Συνολικά 99 στελέχη τουριστικών μονάδων πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με πολύ αυστηρά κριτήρια σε περίπου 1100 σπουδαστές που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν στον πιο δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσέλκυση ενός τόσο μεγάλου αριθμού τουριστικών επιχειρήσεων μόνο τυχαία δεν είναι: αποτελεί καρπό της πολύ σκληρής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται σε αίθουσες διδασκαλίας και σε εργαστήρια, αλλά και στο πολύ υψηλό επίπεδο των αποφοίτων του εκπαιδευτικού ομίλου ΟΜΗΡΟΣ που αυτή τη στιγμή εργάζονται στον τουριστικό κλάδο.
Οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη εδώ και πολλά χρόνια υπογράμμισαν το υψηλό επίπεδο των γνώσεων, την επαγγελματική συμπεριφορά και την αυτοπεποίθηση των σπουδαστών.

Kariera 33

Ξενοδοχειακοί κολοσσοί!

Ενδεικτικά συμμετείχαν Grecotel, St.George Lycabettus, Titania,Porto Carras, Zeus, Ledra Hotels, Grand Hyatt, Hip Hospitality, Workathlon, Grand Resort Lagonisi, Electra Hotels, Sbokos Hotel Group και πολλοί ακόμα ξενοδοχειακοί Όμιλοι.
Για άλλη μια χρονιά ο ΟΜΗΡΟΣ διατηρεί την κορυφή και αποδεικνύει ότι είναι η μοναδική σχολή επαγγελματικής κατάρτισης με τις πραγματικές διασυνδέσεις στην αγορά εργασίας.

DPG Network