Αυτό είναι το ένα πράγμα που σκέφτονται καθημερινά τα 2/3 των εργαζομένων

Νατάσσα Σχοινά
Αυτό είναι το ένα πράγμα που σκέφτονται καθημερινά τα 2/3 των εργαζομένων

Μπορεί και να περιμένεις την απάντηση από προσωπική εμπειρία.

Ξυπνάς το πρωί, ετοιμάζεσαι, πηγαίνεις στη δουλειά σου. Κάθε μέρα δε θα είναι ίδια όσον αφορά στο κομμάτι της όρεξης. Λογικό αν μας ρωτάς. Πέρα από τα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της δουλειάς, έχεις κι άλλα τόσα και πολλά περισσότερα στο σπίτι, στην προσωπική σου ζωή και σε κάθε άλλον πιθανό τομέα.

Οπότε, όταν αρχίσει η βάρδιά σου, μπορεί να σε πετύχει σε κάθε πιθανή διάθεση. Στα διαλείμματα, η σκέψη σου θα ταξιδέψει σε όλα τα θέματα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει σχετικά και άσχετα με το εργασιακό.

Μια δημοσκόπηση που έγινε, ωστόσο, το 2018 σε εργαζόμενους πάνω στον τομέα της δουλειάς έδειξε ποιο είναι το ένα πράγμα που τα 2/3 των υπαλλήλων σκέφτονται καθημερινά.

Η απάντηση δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε εκπλήξει, αφού πολύ εύκολα μπορεί κι εσύ να βρίσκεσαι ανάμεσα σε αυτό το ποσοστό.

Τι ακριβώς είναι;

Σύμφωνα με τα παραπάνω αποτελέσματα, το 63% των εργαζομένων φαντάζονται να είχαν μία άλλη δουλειά. Ναι, καλά άκουσες. Το ποσοστό μπορεί να ακούγεται μεγάλο, όμως φαίνεται πως οι συνθήκες εργασίας, οι χρηματικές απολαβές, η προσωπική ανάπτυξη ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει για τον καθένα κάνουν τους ανθρώπους να σκέφτονται πώς θα ήταν σε μία άλλη δουλειά.