H Βeauty & Fashion Academy του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας στο κορυφαίο τηλεοπτικό show μόδας

H Βeauty & Fashion Academy του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας στο κορυφαίο τηλεοπτικό show μόδας

Ο Τομέας Μόδας & Ομορφιάς του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας συμμετέχει ενεργά ως educational partner στον μεγαλύτερο διαγωνισμό Μόδας που καθήλωσε τις προηγούμενες σεζόν το τηλεοπτικό κοινό!

Μία 20μελής ομάδα σπουδαστών της σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ & Κομμωτικής υπό τις οδηγίες του make-up expert και ambassador Παντελή Τουτουντζή και καταξιωμένων beauty coaches της σχολής θα επιμελούνται τους επόμενους μήνες το styling των παικτών που θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού modelling!

Αρκούν ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα για να οδηγήσουν στην κορυφή; Η λαμπερή προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία, η σοβαρότητα, η αφοσίωση, η συνέπεια, είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του GNTM 3, θα αξιολογηθούν από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς της μόδας, μεταξύ των οποίων και ο ambassador της σχολής Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δημήτρης Σκουλός, μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης, σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, ενώ θα κληθούν να διαχειριστούν την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling.

Πόσο επαγγελματίες θα φανούν, οι συμμετέχοντες στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στο GNTM 3; Κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχουν την τέλεια φωτογραφία!

Και η ΑΚMH BEAUTY & FASHION ACADEMY θα βρίσκεται εκεί για να διασφαλίσει άριστο, επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Πληροφορίες:

www.iek-akmi.edu.gr

ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ι Αθήνα Ι Κοδριγκτώνος 16 Ι 2122220200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ι Πειραιάς Ι Σωτήρος Διός 1 Ι 2122220200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ι Θεσσαλονίκη Ι Τσιμισκή 14 Ι 2310260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ι Ηράκλειο Κρήτης Ι Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου Ι 2122220200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ι Λάρισα Ι Ασκληπιού 29 & Πατρόκλου Ι 2410660400

ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ι Ρόδος Ι Ρόδος Ι Βύρωνος 1 Ι 2122220200