5 ιδέες για το πώς μπορείς να μετατρέψεις τις αποτυχίες και τους φόβους σου σε επιτυχίες

5 ιδέες για το πώς μπορείς να μετατρέψεις τις αποτυχίες και τους φόβους σου σε επιτυχίες

Γιατί πρέπει να βλέπεις τη θετική πλευρά πίσω από κάθε προσπάθεια.

Ποια από εμάς δεν έχει βιώσει αποτυχίες στη δουλειά της; Αλλοίμονο, αν κάθε επαγγελματικό βήμα που κάνουμε δεν μας φέρνει αντιμέτωπες με τα λάθη και τις αστοχίες μας;

Όσο σημαντική είναι η ανέλιξή μας σ΄ένα εργασιακό περιβάλλον τόσο σημαντική είναι και η συνειδητοποίηση των λαθών μας. Κάθε λάθος, κάθε φόβος πρέπει να γίνεται σύμμαχός μας και όχι εχθρός μας. Πρέπει να αγκαλιάζουμε τις αποτυχίες μας και να τις κάνουμε κτήμα μας.

Αυτό εξάλλου αποτελεί και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς ώστε να μαθαίνουμε από αυτές για να βελτιώσουμε τις δεξιότητές μας στη λήψη αποφάσεων. Οι καλύτεροι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν βιώσει αποτυχίες πολλές φορές πριν περάσουν στο επίπεδο της ανάπτυξης.

Να λοιπόν μερικές πρακτικές ιδέες για το πώς να μετατρέψεις τις αποτυχίες και τους φόβους σου σε επιτυχία. Στο βιβλίο του με τίτλο «Fail More: Embrace, Learn, and Adapt to Failure As a Way to Success» ο Bill Wooditch εξηγεί πώς κατάφερε με τις συμβουλές του να μετατρέψει μικρές επιχειρήσεις σε επιτυχημένες και βιώσιμες εταιρίες.



Στη gallery που ακολουθεί υπάρχουν 5 συμβουλές του Bill Wooditch που μπορούν να αναπτερώσουν το ηθικό σου και να σε κάνουν να δεις τις αποτυχίες σου με θετικό πρόσημο για την καριέρα σου.