Έκανα τις online αγορές μου μέσω Skroutz και «κόλλησα»!

Έκανα τις online αγορές μου μέσω Skroutz και «κόλλησα»!

Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού ή το άγγιγμα της οθόνης του κινητού σου, για να ζήσεις μία μοναδική virtual αγοραστική εμπειρία!

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που οι υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου, με κάνουν να νιώθω λες και βρίσκομαι σε έναν «μαραθώνιο» με τον χρόνο, γεγονός που καθιστά «πολυτέλεια», ακόμη και μία απογευματινή βόλτα στα καταστήματα. Ακριβώς για αυτό, το online shopping αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητάς μου.

Βέβαια, αυτό που δεν γνώριζα μέχρι προσφάτως είναι ότι αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού ή το άγγιγμα της οθόνης του κινητού μου, για να ζήσω μία virtual αγοραστική εμπειρία, χωρίς το άγχος, την αναμονή και την... πολυπλοκότητα που συνοδεύει σε κάποιες περιπτώσεις αυτή τη διαδικασία.

Το έμαθα όμως, την ημέρα που αποφάσισα να αγοράσω ένα ζευγάρι χειμερινά μποτάκια. Αφού περιηγήθηκα σε δεκάδες ιστοσελίδες, κάνοντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς, βρήκα σε ένα κατάστημα τα παπούτσια που έψαχνα. Καθώς πραγματοποιούσα τη διαδικτυακή μου βόλτα, βέβαια, θυμήθηκα επίσης ότι εκτός από καινούργια παπούτσια, χρειαζόμουν επίσης έναν νέο σκληρό δίσκο και μερικές συσκευασίες από το αγαπημένο μου σαμπουάν, ώστε να «εξοπλίσω» το μπάνιο μου. Το πρόβλημα που έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά μου, ήταν ότι θα έπρεπε να συνεχίσω να ανοιγοκλείνω καρτέλες στον browser και να μπαινοβγαίνω σε ψηφιακά καταστήματα, μέχρι να ολοκληρώσω τις αγορές μου.

Αυτό που χρειαζόμουν, λοιπόν, ήταν ένα αξιόπιστο marketplace, το οποίο θα μου έδινε τη δυνατότητα να γεμίσω το καλάθι των αγορών μου με τα προϊόντα που ήθελα και θα έκανε ακόμη πιο απλή, άμεση και εύκολη τη διαδικασία μέχρι την παραλαβή του πακέτου μου.

Πώς το πάτημα ενός κουμπιού κάνει τις ηλεκτρονικές αγορές ακόμη πιο άμεσες

Μοιάζει απίθανο όμως, η απόφασή μου να αγοράσω αυτά τα μποτάκια, ήταν η αφορμή για να ξεχάσω ό,τι γνώριζα μέχρι εκείνη τη στιγμή για την «ιεροτελεστία» των virtual αγορών. Και πίστεψέ με, νόμιζα πως ήξερα τα πάντα. Αναθεώρησα, βέβαια, όταν επισκέφθηκα τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα, δηλαδή το Skroutz. Διότι αντί να πραγματοποιήσω εκείνη την αγορά μου απευθείας από το κατάστημα που πωλούσε τα μποτάκια, όπως έκανα συνήθως, προτίμησα να ακολουθήσω την «έξυπνη» επιλογή «αγορά μέσω Skroutz», κάτι που έκανε τη διαφορά.

Βλέπεις, με αυτόν τον τρόπο ήμουν σίγουρη ότι σε περίπτωση που δεν μου έκαναν τα παπούτσια, θα μπορούσα να τα επιστρέψω λαμβάνοντας πίσω το χρηματικό ποσό που είχα διαθέσει, χωρίς κανένα κόστος, ενώ μέσω του Help Center ή της φόρμας επικοινωνίας του Skroutz.gr, θα είχα τη δυνατότητα να λύσω κάθε απορία που θα αφορούσε στην παραγγελία μου. Το καλύτερο, βέβαια, δεν ήταν αυτό, αλλά το ότι μπορούσα στο ίδιο καλάθι αγορών, στην ίδια παραγγελία με τα παπούτσια, να προσθέσω έναν σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας, αλλά και μερικές συσκευασίες από το αγαπημένο μου σαμπουάν. Όλα αυτά από διαφορετικά καταστήματα. Κάπως έτσι, έφτιαξα γρήγορα έναν προσωπικό λογαριασμό με τα στοιχεία μου, ολοκλήρωσα τις αγορές μου και όλα τα υπόλοιπα τα ανέλαβε το Skroutz.

shoes

Μία αναβαθμισμένη εμπειρία παράδοσης που βάζει «τέλος» στο άγχος μας

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλες μας έχουμε πραγματοποιήσει online αγορές και συνήθως, το χρονικό διάστημα πριν την παραλαβή των προϊόντων μας, ήταν σκέτο... βασανιστήριο. Διότι προβληματιζόμασταν μήπως εμπιστευτήκαμε κάποιο online κατάστημα που δεν έπρεπε ή κλείναμε το τηλέφωνο απογοητευμένες, κάθε φορά που δεν απαντούσε κάποιος αρμόδιος για να μας ενημερώσει για την κατάσταση της παραγγελίας μας. Ωστόσο, επιλέγοντας για τις αγορές μας το Skroutz, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού μπορούμε να απολαύσουμε μία αναβαθμισμένη εμπειρία παράδοσης, που βάζει «τέλος» στο άγχος. Για να καταλάβεις τι εννοώ, σκέψου ότι από την ημέρα που θα πραγματοποιήσεις τις αγορές σου και για το διάστημα που θα ακολουθήσει, θα ενημερώνεσαι αναλυτικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σου, αλλά και το διάστημα παράδοσης.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, αντί να παραλάβεις στον χώρο σου τα προϊόντα, έχεις τη δυνατότητα να τα πάρεις από κάποιο Skroutz Point, αν αυτό σε βολεύει περισσότερο. Στη δική μου περίπτωση, με αυτόν τον τρόπο μπόρεσα να επιλέξω την ημέρα και την ώρα παραλαβής, σύμφωνα με το πρόγραμμά μου. Συγκεκριμένα, μόλις με ενημέρωσαν μέσω SMS ότι η παραγγελία βρισκόταν στο σημείο παραλαβής που είχα επιλέξει κατά την αγορά και μου έδωσαν έναν κωδικό PIN, είχα τη δυνατότητα να την παραλάβω από το locker, όποια στιγμή με εξυπηρετούσε, μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες. Τι άλλο να ζητούσα;

bed

Αν έχεις ετοιμάσει, λοιπόν, μία «πλούσια» λίστα αγορών, αλλά η σκέψη πως θα χρειαστεί να επισκεφθείς πολλά καταστήματα, να περιμένεις πολλές ημέρες μέχρι να πάρεις στα χέρια σου τις παραγγελίες σου ή να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να τις παραλάβεις, σε «τρενάρει», τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκεφθείς το Skroutz. Καθώς, εκεί θα απολαύσεις μία virtual αγοραστική εμπειρία ειδικά σχεδιασμένη για ένα δραστήριο και πολυάσχολο κορίτσι, όπως εσύ!